A védőnő mennyire kötelező? . Részletek lent.
14. hetes terhes vagyok, védőnőnél még nem voltam, 2 hét múlva fog ráérni- a probléma az, hogy:
1.Még nem sikerült a tartózkodási helyem bejelenteni az új albérletbe, mert a tulaj nem Budapesten él, és elég elfoglalt is, ezért hisztizhet?
2. Terhességem alatt 100%, hogy máshova fogunk költözni, nem tudom mikor, lehet heteken belül, de kellene a védőnő már ugye...most jöjjön a mostani otthonunkba környezet tanyulmányra? Mikor azért költözünk majd, mert elég zajos, belvárosi lakás, nem babának való hely, sem terhes nőnek, meredek lépcsővel.
3.A kiskönyvet kiállítja, utána kötelező ? Elég jó munkám van, már tudnak a terhességről, de nem szeretném ennyiszer elkérni magam, ha nem muszáj...főleg olyan dolgokért, amiket magamtól is tudok...ugye csak munkaidőben rendelnek. A másik meg ,hogy nem tetszik a gondolat, hogy egy idegen fengshuisat játsszon a házamban, és mindenbe beleszóljon...semmi kedvem hozzá...nem elég az orvos? Ha megszületik a gyerek, akkor felőlem jöjjön, úgyis otthon leszek (persze, ha nem kotnyeleskedik meg szól bele minden marhaságba) ,de most olyan jó lenne, ha békén hagyna...és nem lenne kötelező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!