Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » A védőnő mennyire kötelező? ....

Ivilicious kérdése:

A védőnő mennyire kötelező? . Részletek lent.

Figyelt kérdés

14. hetes terhes vagyok, védőnőnél még nem voltam, 2 hét múlva fog ráérni- a probléma az, hogy:

1.Még nem sikerült a tartózkodási helyem bejelenteni az új albérletbe, mert a tulaj nem Budapesten él, és elég elfoglalt is, ezért hisztizhet?

2. Terhességem alatt 100%, hogy máshova fogunk költözni, nem tudom mikor, lehet heteken belül, de kellene a védőnő már ugye...most jöjjön a mostani otthonunkba környezet tanyulmányra? Mikor azért költözünk majd, mert elég zajos, belvárosi lakás, nem babának való hely, sem terhes nőnek, meredek lépcsővel.

3.A kiskönyvet kiállítja, utána kötelező ? Elég jó munkám van, már tudnak a terhességről, de nem szeretném ennyiszer elkérni magam, ha nem muszáj...főleg olyan dolgokért, amiket magamtól is tudok...ugye csak munkaidőben rendelnek. A másik meg ,hogy nem tetszik a gondolat, hogy egy idegen fengshuisat játsszon a házamban, és mindenbe beleszóljon...semmi kedvem hozzá...nem elég az orvos? Ha megszületik a gyerek, akkor felőlem jöjjön, úgyis otthon leszek (persze, ha nem kotnyeleskedik meg szól bele minden marhaságba) ,de most olyan jó lenne, ha békén hagyna...és nem lenne kötelező.

2014. ápr. 11. 11:01
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
9től 5ig dolgozok, de Belvárostól Rákospalotára járok dolgozni, 8kor el kell indulnom otthonról :/ (az oktogontól) ,nem tudom mennyire korán dolgoznak...köszönöm szépen!:) akkor,ha nyávog továbbra is a lakcímkártyáért, akkor tájékoztatom...
2014. ápr. 14. 09:33
 22/22 anonim ***** válasza:
49%
Én nem emlékszem, hogy tőlem kért volna a védőnő lakcímkártyát. Én most 34. hétben vagyok, egyszer volt kint nálunk, a többi alkalommal én mentem hozzá. Amikor egyszer kijött, akkor se nézett körül, a gyerekszobába meg be se ment. Minden alkalommal el kellett kérni magam a munkahelyemről, mert későbbi időpont nem volt jó neki. Egyszer - mikor ő jött hozzánk - meg is szivatott, mert késett másfél órát, kicsit fel is ment bennem a pumpa, hogy feleslegesen jöttem el korábban. Egyébként sokra nem megyek vele, mert kb. semmiről sincs véleménye és folyton az van, hogy kérdezzek. Ha viszont kérdezek, akkor meg nem ad egyértelmű választ. Mielőtt babakocsit vettünk kikértük a véleményét, mert már annyi mindent olvastunk, hogy totál összezavarodtunk. Megkérdeztük, hogy szerinte mit érdemes. Hát ő nem tudja, mindenkinél más szempont fontos és gondoljuk át, hogy nekünk mi fontos stb. Na, kb. így szoktunk beszélgetni a semmiről.
2014. ápr. 14. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!