Londoni/angliai kismamák vannak itt? Hogyan zajlik a terhesgondozás? Milyenek a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Mostanában állunk neki a babagyártásnak, és tapasztaltabb, vagy egy cipőben járó anyukák/lányokat szeretnék találni, mert baromira elveszettnek érzem magam :(2014. márc. 25. 17:15
2/8 anonim válasza:
A terhesgondozas ugy zajlik hogy megmerik a vernyomasod, pisiteszt, megkerdezik hogy van e vmi gondod, panaszod vagy van e kerdesed. Aztan mehetsz haza. Egy honap mulva ugyanez ha normalis a terhesseg. Ezenkivul levelben megkapod az idopontot uh-ra. Lesz egy 12.heten es meg egy azt hiszem a 24.heten. Ha minden rendben nem is lesz tobb. Huvelyi vizsgalatra ne szamits
3/8 A kérdező kommentje:
Minden :) Ha összejött a baba, mikor kell menni, és hova (gondolom a GP az első lépés),milyen vizsgálatokra számítsak, milyen vitamin vált be, a munkahelyemen mikor kell szólnom, az egész "gyes" témakör...Olvastam róla, de mindenhol mást írtak, ezért szeretnék találni olyanokat, akik már átmentek ezen :) A barátnőim vagy messze vannak, vagy még a közelében se járnak a gyerektémának, ezért szeretnék találni olyan anyukákat, akikkel esetleg nem csak a gyerekről is tudnék beszélgetni :)
2014. márc. 25. 18:32
4/8 anonim válasza:
Igen. Eloszor a gphez kell menni. Utana felveszi veled a kapcsolatot egy midwife es o fogja mondani a tovabbiakat. Eloszor kimennek hazhoz szemelyesen es kitolt egy csomo papirat. Utana a 12.heten lesz elso uh es vervetel. Ha itt minden rendbe akkor a kov uhig csak a vernyomameres es pisiteszt van. Normal terhessegnel. A munkahelyen kb 36.het korul lehet eljonni gyesre ha elobb mesz akkor nem fog jarni. Szules utan meg fel evig jar es annyi. En self employedkent mentem gyesre. Szulni lehet korhazban de otthon is lehet ha akarsz. Ha reggel szulsz es minden oke veletek meg aznap hazamehettek. Utana ugyanugy a midwife megy hazhoz hozzatok egeszen addig mig a koldokcsonk le nem esik a babarol. Utana gp vagy health visitor ha gond van
5/8 anonim válasza:
Bocsánat az offért, de már csak ezért is érdemes Angliába költözni, mint amit az utolsó írt.:)
6/8 A kérdező kommentje:
Ez eléggé tetszik nekem is, ugyanis a vérvétel nekem nagy mumus(meg a nőgyógyászati vizsgálat is) Egy hete kezdtem el szedni a terhes vitamint, valószínűleg május-júniusban nekifogunk a babagyártásnak :) Köszönöm, sokat segítettél :)
2014. ápr. 1. 16:39
7/8 anonim válasza:
Ha nem szereted a "turkalast" akkor valoban itt a helyed! Marmint Angliaban. Itt tenyleg csak nagyon nagyon indokolt esetben csinaljak. Egyszer mintat kellett venni huvelybol, kikuldtek a wcre es magamnak vettem le a mintat
8/8 A kérdező kommentje:
Utálom a "turkát", az fix. Otthon se értettem, hogy miért vizsgált meg az orvos minden 3. hónapban, amikor gyógyszert írattam fel...Most már kíváncsi leszek, remélem mihamarabb megtapasztalhatom az angliai létet :)
2014. ápr. 3. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!