Szerintetek jobb magánrendelésre járni terhesgondozás miatt?
Magánrendelésen tényleg odafigyelnek rám és a babára. Az sztk terhesgondozóból 1,5 perc után kidobtak, megkérdezték hány hetes vagyok, van e panaszom. Pecsételtek a kiskönyvembe és ágyő.
Orvosonként változó, hogy mennyi időnként kell járni magánrendelésre, de a legtöbb helyen havonta (én 3 hetente megyek problémásabb terhességgel).
elég egyöntetű a vélemény, köszönöm h válaszoltatok:)
Így könnyen eldöntöttem h érdemes magánrendelésre járni.
Én nem tudom, milyen a magánrendelés, mert eddig csak sztk-s dokinál voltam, most várom a 3. babát. És teljesen meg voltam elégedve, ha kérdeztem, válaszoltak, normálisan vizsgáltak. Mondjuk nálunk a védőnő intézte mindig az időpontot a havi egyszeri centrális tanácsadásra (ami annyi, hogy bent a kórházban van egyszerre a védőnői tanácsadás és az orvosi vizsgálat), meg a vérvételeket is intézte. Idén már picit változott a rendszer, így az időpontokat nekem kell kérni, de az ellátással semmi bajom. Igaz, nincsenek is extra elvárásaim.
Szüléshez orvost nem fogadtam, csak szülésznőt.
Személy szerint én sajnálnám kiadni magándokira azt a rengeteg pénzt, főleg hogy mellette fizetem a tb-t, nem is keveset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!