Mi van, ha nem megyek el genetikai tanácsadásra (AFP eredmény)?
AFP-re én se mentem el. Sőt, én a védőnőt is rendszeresen szabotálom, mert nem látom terhesség alatt értelmét.
Fehérje mérő tesztcsíkot vettem, vérnyomásomat mérem, minden egyéb vizsgálatra elmentem, UH-ra is a legjobb géppel, szakemberrel rendelkező helyeket választottam.
Senki nem szól semmit. Az orvosom tud róla, nem egy véleményezős típus, másrészt azáltala javasolt vizsgálatokra mind elmentem.
Az AFP-n meglepődött, de arra sem mondott semmit, hiszen volt kombinált teszt, az megbízhatóbb.
szóval nyugodtan tojd le, inkább keress/fizess meg egy jó szonográfust, ha bármi gond van, ő veszi észre a legkorábban.
14:23-as válaszoló vagyok tegnapról. Én nem tartalak felelőtlennek, de annak idején az én dokim is azt mondta, hogy az 1 alatti AFP már nem számít jónak. Ráadásul az én papíromon tényleg 1 volt az alsó határ (onnan tudom, hogy nekem is 0,8 volt az AFP és nekem is kellett menni genetikára). És végképp nem ijesztgetésből, de van baráti körben ilyen értékkel anyuka, akinek nem lett egészséges a babája.
Viszont ha azt írod, hogy minden rendben a babáddal, akkor nem is érdemes gondolkozni tovább :) Az anyai megérzések mindig jók, ezt is tapasztalatból mondom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!