Mi van, ha nem megyek el genetikai tanácsadásra (AFP eredmény)?
Szia, annak idején én írtam ki olyan kérdést, mi van ha nem lesz meg az Afp-m, mert lekéstem róla, a vérvételen derült ki, hogy az orvos elfelejtett a papírra pecsétet rakni, így a laborból hazaküldtek, nem csinálták meg az AFP-t.
Kétségbe voltam esve, de a védőnő meg az orvosom is megynyugtatott, hogy nem ér semmit ez a vizsgálat, mert nem pontos, nagy a tévedési aránya, külföldön már nem használják stb.
Úgyhogy ne aggódj az érték miatt, ami amúgysem alacsony, mert benne van a normál mezőben, bízz az orvosodban.
Azóta nekem megszületett a kisfiam, Afp nélkül is egészséges, igaz kombinált teszten voltam az Afp helyett.
Ha az amniot úgyis visszautasítanád, akkor ne foglalkozz az egésszel, jó egészséget nektek!
14:23-as válaszoló: de hát pont ezért nem értem, mi a frásznak kell mennem genetikára, ha a referencia érték 0,8 az én értékem pedig 0,87 hiszen ez beleesik még a normál tartományba.
Az előző 16. heti uh-n minden tökéletes volt a gyereken. 28 éves vagyok, sem nálunk, sem az apa családjában semminemű rendellenességről nem tudunk.
Tehát teljesen feleslegesnek érzem két fél napot végigvárni és beletankolni az autóba egy valag pénzt utazni a vizsgálatokra.
Én teljesen nyugodt vagyok a gyerek egészsége felől, ami azt illeti. Ha mondjuk 0,4 lett volna az eredmény, már nem lennék nyugodt, de mivel ez a normál tartományba esik, egyszerűen nem értem, miért küldenek rutinból ide-oda.
Az érdekelne, hogy ha nem megyek el a genetikára és Pestre, mire számíthatok az eü dolgozóktól a továbbiakban, pofavágástól kezdve kevesebb pecsét az anyaságihoz stb. stb...
Ki mit tapasztalt, aki volt esetleg hasonló helyzetben, pl. az az anyuka, aki nem ment el AFP-re? Te csináltattál kombinált tesztet előtte és úgy nem mentél el vagy semmilyet nem csináltattál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!