Szabad terhesen sokat buszozni?
7 hetes terhes vagyok és minden nap busszal járok dolgozni 1-1 óra az út. A buszon mindig nagyon rosszul érzem magam szédülés, hányinger de ami a nagyobbik baj, hogy a hasam lent is megfájdul, összeráz a busz. Nagyon erősen szúr és görcsöl ami a buszról leszállva is tart még kb. 1 órát. Ilyenkor nehezen tudok felállni, lehajolni és még a járás is fáj a görcsök miatt.
Egész nap nincs semmi bajom csak a buszon tehát napi 2x. Nagyon féltem a babát, hogy ez árt neki.
Azt mondták, hogy e miatt biztos ki fog írni az orvos már most táppénzre. Persze dolgozni szeretnék de a buszozás nagyon megvisel.
Szerintetek lehet ebből baj? Ki fognak írni táppénzre?
Azon én is rosszul voltam, de utána lett egy fenyegető vetélésem. Abban az időszakban, mikor nem volt semmi panaszom (méhszájseb, görcsök etc), akkor semmi gondot nem okozott a sárgabusz.
Szóval sztem a nagyobb baj megelőzése érdekében ballagj el orvoshoz, fekszek 1-2 hétig, aztán semmi baj nem lesz.
21hkm
Leírnám azért, hogy mi lett a vége hátha valaki olvassa. 3 orvorbol 3 mondta azt hogy nem szabad főleg hogy fájdalmat okoz. Na meg a tömeg és betegségeket is könnyü elkapni ami most nem lenne jó. Nem jó a rázkódás a babának főleg az elő 3 hónapba amikor kialakulnak a szervek.
Szóval rögtön táppénzre írt. Azóta nem görcsöl a hasam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!