Hány hetes terhesen jelentkeztetek a védőnőnél?
Figyelt kérdés
6 hetes vagyok. "Babonából" nem szólok a családomnak még jó pár hétig a babáról. Nem akarom elkiabálni, bár tudom, hogy minden rendben lesz! Hisz miért ne lenne, nem igaz???? Fő a pozitív hozzáállás! Jövő hétre bejelentkeztem a védőnőhöz, hogy elkezdje a terhesgondozást! Nem korai még szerintetek? Babona ide, vagy oda......2012. márc. 14. 13:01
1/10 anonim válasza:
Körülbelül 8-10 hetes lehettem. Nem korai, a babona nem védi meg egy esetleges bajtól. DE NEM LESZ ILYEN!!! :-)
3/10 anonim válasza:
Ha meg van a nőgyógyásztól a papírod, hogy élő terhesség van, akkor mehetsz, mindegy mikor, de legkésőbb a 12 hetes kötelező vizsgálatokra meg kell legyen a kis könyved.
Gratulálok!
Ja, én legutóbb már a 12. héten mentem el hozzá, a nődokihoz a 9. héten terveztem menni, de kiderült, hogy a méretek alapján már betöltött 11 voltam akkor. :o)
Első két babánál szerintem 9-10 héten mentem.
5/10 anonim válasza:
10. héten voltam, addig a védőnő azt mondta, hogy felesleges, nem babonából, hanem mert még úgysem igazán tud mit csinálni. :)
31 hetes kismama
6/10 anonim válasza:
8 hetes voltam,akkor kerestem fel először a védőnőnket.
7/10 anonim válasza:
7hetesen küldött át a doki a védőnőhöz. :) Akkor kaptam meg a kiskönyvet is.
9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat!
2012. márc. 14. 14:55
10/10 anonim válasza:
Szia!
Szerintem még ne menj, felesleges. Én 10 hetesen voltam először. De ha megvan a dokitól a papírod h élő a terhesség akkor mehetsz, és maximum vissza hív jóval későbbre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!