Van aki ismeri Dr. Pohl Ákost? (SOTE I) Szeretnék véleményeket kapni Róla. és esetleg azt lehet tudni, hogy mely napokon rendel?
Szia!
Aktuális még a kérdés? Én nála szültem tavaly decemberben, és terhesgondozásra is hozzá jártam.
Alapos, kedves és nyugodt. Én nagyon bírtam. Még humora is van! Én nagyon kedveltem, csak ajánlani tudom,
Ha jól tudom, most csak keddenként van a klinikán, mert konferenciákra jár.
Érdekel még valami vele kapcsolatban?
Szia! Ne haragudj, hogy írok, de az egyik hozzászólásnál láttam, hogy tudod Dr Pohl Ákos telefonszámát illetve rendelését. Tudnál nekem segíteni ebben?
Noémi
Szia!
A neten nagyon jókat írnak róla. Én is most gondolkodom, hogy elmegyek hozzá. Sikerült bejelentkezni?
A Szent Imrében azt mondták, hogy nem dolgozik a szakrendelőben, a magánrendelésén kell keresni: [link]
Én is várom a véleményeket :)
Sziasztok!
A Szent Imrében szeretnék szülni és rengeteget nyomoztam, hogy vajon jelenleg kik dolgozhatnak ott, mert a kórház oldala enyhén szólva nem naprakész.
Jelentem 2017 végén Dr. Pohl Ákos ott vezet szüléseket, magánrendelése a Nyugatinál van szerdánként. Én még csak egyszer voltam nála, de akkor egy szimpatikus, jó humorú, közvetlen és nagyon figyelmes orvost ismertem meg a személyében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!