Sote II Tóth Anna (Panni) szülésznőről kérnék véleményeket. Milyen volt, végig bent van stb?
Én az elmúlt 7 év alatt 3 gyereket szültem nála! Ha lenne még akkor is őt választanám. Kedves, de nagyon határozott, a szülőszobán egy csepp félelmem nem volt, áradt belőle a magabiztosság - még mikor kisebb gond volt akkor is! Én az egyik legjobb szülésznőnek tartom.
Nincs bent végig, hagy a pároddal vagy a kísérőddel lenni, de ha szükség van rá rögtön megy. Persze ha azt szeretnéd, hogy ott legyen akkor ott lesz. Nekem így pont jó volt, tulajdonképpen a párommal kettesben voltunk, csak akkor jött, mikor "valami volt", pl. megnézte hogy állunk, vagy javasolta a sétát, labdát, kádat.... Én szerencsére egyikkel sem vajúdtam sokat, a leghosszabb 3 óra volt, de talán ezt neki is köszönhetem.
Szülés után nem sokkal el akarták a csecsemősök vinni a fiamat, nem engedte.
A gyerekágyban is többször meglátogatott.
Az utolsó hetekben bármikor hívhattam, hülye kérdés sosem volt, mindenre kedvesen és türelmesen válaszolt. Ctg-t is intézett nekem, egy szóval nagyon megkönnyítette az utolsó heteimet.
Én csak ajánlani tudom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!