Bajcsy kórházban ismeritek Tóth Feremcné Mónika szülésznőt?
Az orvosom, Dr. Fábián István Őt ajánlotta és ma beszéltünk vele. Szimpaikus, de valahogy mégsem érzem, hogy mindenképp Ő kell nekem ott, aznap.
Kinek, milyen véleménye van Róla, vagy más szülésznőkről a Bajcsyban és hogyan "célszerű" dönteni valaki mellett?
(kérsz időpontot, hogy válthass Vele néhány szót?)
Várom a tapasztalatokat.
Köszi - 28 hetes kismama (Évi)
Attól is függ, hogy az orvosod kivel "szeret" együtt dolgozni, valószínűleg ezért ajánlotta azt a szülésznőt. Én is a Bajcsy-ban szültem (és fogok szeptemberben is, ha minden jól megy :-)), Garai Magdi volt az ügyeletben szülésznőként. Nagyon-nagyon jó volt, vidám, igazi tyúkanyó. Szerintem bárkihez kerülsz, jó kezekben kerülsz, Bajcsy nagyon jó stábbal dolgozik akkor is, ha ügyeletesnél szülsz, ha pedig felfogadod a dokit és a szülésznőt, szerintem biztos, hogy maximálisan oda fognak figyelni rád.
Van szüléselőkészítő tanfolyam egyébként, ott általában lehet találkozni a szülésznőkkel is!
Én is a Bajcsyban szültem, Zsuzsa nevezetű szülésznőm volt.
Így van,hogy általában mindegyik dokinak megvan aza szülésznő, akivel szeret dolgozni. Én Dulka Tibornál szültem és a szülésznőmmel is tökéletesen elégedett voltam. Mindig kedves, aranyos, soron kívűl megcsinált mindent. Mondjuk én felfogadtam, kapott a végén pénzt, nem is keveset,de elötte soha nem mondta, hogy adnom kéne, sőt, amikor rákérdeztem, azt mondta nem kell.
Én is azt gondolom, hogy a Bajcsyban nagyon jó kis csapat van, rosszat még nem hallottam, talán szülésznőkről sem.
Amit tudok,hogy általában egységesen 70-80 ezer között kérnek a dokik ott a szülésért, ha fel vannak fogadva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!