SOTE Genetikára mikor lehet időpontot kérni?
Figyelt kérdés
már próbálkozom egy ideje, de csak csörög-csörög, nem veszik fel soha :(2014. jan. 9. 10:15
1/8 anonim válasza:
Kitartás, elég nehéz elérni őket. Elvileg minden nap, egész nap van rendelés, én délután 2-kor végeztem és akkor még voltak bőven utánam. Az a rendszer, hogy a nővérek veszik fel a kismamák adatait és amíg bent van náluk valaki, addig nem válaszolnak a hívásokra:(. Nekem is kb. 10. alkalomra sikerült elérnem őket, volt olyan, amikor egy másik kismamával kapcsolt össze a telefonközpont.
2/8 A kérdező kommentje:
Banyek...
Köszönöm szépen a biztatást, akkor nem adom fel egykönnyen :)
2014. jan. 9. 11:02
3/8 anonim válasza:
A szám: 0612660473, a mellék 54250.
Ha nem ezen hívod őket, ezt javaslom, nekem 3 napba telt kinyomozni de akkor egyből felvették :)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi, rajta volt a beutalón a szám, azóta sikerült és 21-én megyek.
Nagyon várom... :D :(
2014. jan. 9. 14:49
5/8 anonim válasza:
Sziasztok én meg 30 án megyek 10:30ra,14+4 hetes kismama :)
6/8 A kérdező kommentje:
Szorítok Neked is, hogy ne legyen Veletek se semmi :)
2014. jan. 15. 20:08
7/8 anonim válasza:
Az 1. sz. Nőgyógyászati Klinikára gondolsz, ugye?
Pénteken lehet időpontot kérni. Nekem egyszer felvették a telefont csütörtökön is, és közölték, hogy hívjam őket péntek délelőtt. Köv. hét keddre kaptam időpontot, és azt követő hét szerdán mentem amniora. (az pedig mindig szerdánként van).
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi, sikerült még aznap (csütörtökön) elérni őket, tegnap voltam a tanácsadáson és szerencsére minden rendben, nincs további teendőm :)
2014. jan. 22. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!