Ennyire inaktív - lusta lenne a 39+3 hetes babu?
A feleségem ma volt a 4. NST vizsgálaton és a baba egyiken sem vitte túlzásba a mocorgást. Szó szerint úgy kellett felrázni, hogy mocorogjon egy kicsit...
A vizsgálat után a fogadott nőgyógyász berendelte vasárnapra is NST-re, mert szerinte nem telejesen normális, hogy ennyire nem mocorog :(
Otthon - esténként - azért hébe-hóba mocorog, bár ott sem viszi túlzásba...
Nem kellene az orvosnak más vizsgálatot is csináltatnia (pl. amnioscopia, vagy mittudomén), hamár egyszer fogadott orvos???
Én arra is gyanakodnék, hogy a pici készül a szülésre, rápihen, illetve az időjárás is közrejátszhat.
A lényeg hogy mindennap érezzétek azért a mocorgást. Szerintem ha vasárnap sem fog mocorogni, akkor komolyabban utánanéznek.
De ettől még ha megijedtek és nem érzitek, nyugodtan lehet menni és csengetni a szülőszobán, hogy valami nem stimmel, rá is lehet kicsit játszani..
Ha reaktív az NST-je és minden nap mozog, nincs gond.
Nincs már annyi helye, mint mondjuk 28 hetesen, hogy ficánkoljon :)
Az én fiam is kis lusta volt, és valahogy rástresszelt a vizsgálatokra, volt, hogy másfél órát ültem a terhesgondozóban a gépre kötve :D
Gondolom voltatok ultrahangon 38. hét körül, és a betöltött 40-en is mentek majd, ahol nézik a lepény érettségét, a flowmetriát.
Köszönöm a válaszotokat!
Minden kötelező vizsgálaton voltunk, így szerintem a 40-es UH-ra is megyünk majd. Kedden fogjuk tölteni a 40 hetet :)
Mi is arra gondoltunk, hogy ha Vasárnap bemegyünk, akkor színlelünk kisebb fájásokat, és akkor alaposabban kivizsgálják...
Még egyszer köszönöm!
Azért ez nagyon gáz, hogy mennyire nem veszik komolyan az ember lányát :(
De Kérdező, Veletek minden rendben lesz tutira! Azért harcoljátok ki az alapos vizsgálatot! :)
Ez nem játék!!!! Ha nem mozog akkor baj van! Nézessétek meg jobban!!!!
(Egy gyászoló anyuka)
Nem tudták megviszgálni a magzatvizet, mert teljesen zárt volt a méhszáj...
A baba meg úgy "megilyedt", hogy a vizsgálat után szinte egész nap úgy mocorgott, mintha megijedt volna, hogy lassan ki kellene jönnie :)
Holnap újra NST, de erre már úgy kell készülnünk, hogy valszeg be kell feküdni, mert pont aznap lesz 40 hkm!
Kezdünk izgulni! NEM KICSIT!!!!!!!!!
Minden sima lesz! És ne féljetek, mert úgy jobban fáj!
Szorítok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!