Nem tudom mit tegyek?
Figyelt kérdés
Megpróbálom röviden megfogalmazni a problémámat. 26 hetes terhes vagyok (talán) tegnap voltam a magán nőgyógyászomnál. A talánt azért írtam, mert eddig szülés várható időpontjára kb hat időpontot kaptam. Már amúgy is ideges voltam emiatt, mert egyre jobban tolódik az időpont, lassan ott tartunk hogy hamarabb volt pozi a teszt, mint a számolt fogantatás időpontja. Szóval eddig tökéletesen meg voltam elégedve az orvosommal, de tegnap borzasztó volt. Kérdezi, az uh közben hogy most akkor mikorra vagyok kiírva. Mondom nem tudom, mert.... erre a szavamba vágott,(nem is hagyta hogy végigmondjam) hogy mi az hogy nem tudom, ő megmondta hogy február 20 és ezzel nekem is tisztában kell lennem. Na erre 3 másodperc múlva azt mondja, az uh szerint a szülés várható időpontja február 28. (múltkor február 26 volt). Mondtam neki, hát ezért nem tudom hogy most hol tartunk, mert mindig más az időpont. Végül azt mondta, hogy le van maradva a baba, kezdjek el azonnal enni, lehetőleg csokit és csirkét (rengeteg fehérjét és szinhidrátot) Ezután mivel már eléggé előrehaladott állapotban vagyok, rá akartam kérdezni a szülésre, hogy akkor elvállal-e. Erre konkrétan nem válaszolt, elkezdte mondani, hogy neki mennyi munkája van, és jövőre ezt csökkenteni akarja. De megmondta a tarifáját és azt is, hogy majd megbeszéljük, hogy kell őt értesíteni. Mostmár teljesen bizonytalan vagyok. Azért is mert nem adott konkrét választ és azért is mert tegnap ilyen durván bánt velem, és nem ezt várja az ember, ha már ennyi pénzt kifizet. Lehet hogy csak én vagyok érzékeny? Most akkor szerintetek elvállalt?2013. nov. 22. 17:03
1/2 anonim 

válasza:

A baba fehérjéből "építi magát" így a csirke, és sok más fehérje az oké. Na de csoki? Szénhidrát? Ezt nem értem.
Ha megmondta a tarifáját, és hogy majd hogyan értesítsd, akkor tul képp elvállalta kicsit hülyén burkolva. Eddig normális volt? Ha igen akkor lehet hogy most csak rossz napja volt, de ha nem érzed jól magad nála akkor inkább keress másik orvost. A szülés időpontját meg leginkább az utsó mensitől számolják, pár nap- 1 hét eltérés előfordul, ne az uh alapján számolj. Nem egyformán fejlődnek, és nem is egyforma méretekkel születnek.
2/2 anonim válasza:
Szerintem még nem vállalt el, valószínűleg azt várja, hogy a tarifája után is konkrétan kimond, hogy őt akarod. De ha nem érzed magad jól "vele" még van időd mást választani, semmiről sem vagy lemaradva. Vagy gondolkoztál már, hogy orvos helyett szülésznőd legyen? Úgy is ő lesz ott veled végig az orvos csak a végén megy be ha fogadott ha nem, tisztelet a kivételnek. És voltaképpen olcsóbb és kedvesebb megoldás is. De ez csak az én véleményem. Kitartás, ne aggódj semmin. Egy 35 hetes kismama
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!