Nem sok szerintetek?

Figyelt kérdés
Jelenleg napi 4×1 magnesii citricit szedek, ami ugye 2000mg magnéziumnak felel meg. Ennek ellenére görcsölgetek, kemènyedek, ezért tegnap a dokim azt mondta, hogy szedjek 4×2 -őt ami ugye 4000 mg/nap. A betegtájékoztató szerint a megengedett adag 2000 mg. Nem sok a 4000 mg egy kicsit?
2013. nov. 8. 08:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha az orvos ezt javasolta, akkor szerintem hallgass rá, jobban ért hozzá, mint itt a laikusok.
2013. nov. 8. 09:01
 2/6 anonim ***** válasza:
A helyedben felkeresnék egy másik orvost is, megnyugtatásképp.
2013. nov. 8. 10:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem 4*2-t kellett szednem éppen a görcsölgetések miatt a 8. héttől a szülésig. Így is volt olyan 4 nap, amikor kórházba kerültem 21 hetes várandósan, mert a görcsök erősödtek és majdnem elvetéltem (némán sírtam a fájdalomtól, mert hang se jött ki a torkomon), így infúzióba kaptam napi 20,000 mg magnéziumot, amitől elmúlt a görcsölés.

Ha nem bízol az orvosodban, válts inkább, mert fontos, hogy a tanácsait elfogadd.

2013. nov. 8. 12:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Kórházban 24 óra alatt én 13 g magnéziumot kaptam, utána napi 4-5 g-ot szedtem a 38. hét végéig a doki tanácsára. Azt mondta, szükség esetén 5-6 g-ot is bevehetek. A fölösleg a vizelettel távozik.
2013. nov. 8. 12:36
 5/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok! De, bízom a dokimban, mert főorvos is, csak arra voltam kíváncsi, szedett-e más is hasonló mennyiségben magnéziumot.:) Ma már megemelt adaggal szedtem én is, mert reggel begörcsöltem.
2013. nov. 8. 16:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem sok.. Én 3x2őt szedtem, mert én is nagyon görcsöltem..:-) Szerintem tudják mit csinálnak..:D
2013. nov. 10. 15:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!