Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Mennyire ciki, ha a nőgyógyász...

Mennyire ciki, ha a nőgyógyászhoz úgy megyek, hogy csak olyan "tessék-lássék" módon vagyok szőrtelenítve?

Figyelt kérdés
36 hetes kismama vagyok, sajnos nem látom már, hogy mi merre és sokszor ott marad néhány szál elvétve. Illetve van ahol én nem merem túlságosan borotválni, nehogy látatlanba belevágjak véletlenül. Holnap kell dokihoz mennem :(
2013. okt. 29. 19:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem fogja zavarni.
2013. okt. 29. 19:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A dokinak tök mindegy, olyan mintha a kezedet nézné :) Ez minket nőket jobban zavar. Esetleg a párod nem tudná leellenőrizni? Úgy nem zavarna még téged sem, minden rendben lenne odalent.
2013. okt. 29. 19:53
 3/7 Tica0121 ***** válasza:
100%
Szerintem sem ciki. Hát ha egyszer lem látod! :) Ő meg már látott cifrábbat is, nyugi! (az enyém mindig ezt mondta, ha ott maradt 1-2 szál)
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én amióta nem látom, nem is borotválom. Csak a bikinivonalat, ami a bugyiból kilógna, az megy érzésre. Szerintem ne parázz ilyeneken, látott már ilyet a doki, valószínűleg a legtöbb nagyterhes nem csinál ebből már ügyet.

37 hkm

5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem ciki.
2013. okt. 29. 19:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Oooo ezen ne aggodj van aki dzsungelesen megy es megse eri szo a haz elejet. :-)

Ekkora hassal igazi muveszet jot alkotni lent. :-)

Sogornom jart ugy h keszult a dokihoz epp lent borotvalkozott mikor elzartak vmi miatt naluk a vizet, felig mar keszen volt az igaz de a masik felet mar nem tudta befejezni. :-). Igy mikor elment a vizsgalatra a doki megkerdezte tole vigyorogva h uj divat???? :D Termeszetesen nem bunkoskodni akart csak probalt poenkodni. :-)

Ezen ne parazz a probalkozas ott lesz h ne sovenyvagoval kelljen atverekednie magat :-)

2013. okt. 29. 19:55
 7/7 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem pont leszarja, van más baja is...
2013. okt. 29. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!