Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagyon ciki elmenni a nőgyógyá...

Nagyon ciki elmenni a nőgyógyászhoz borostásan?

Figyelt kérdés
Holnapra kaptam időpontot és a lumbágóm miatt nem tudok nagyon mozogni. Ezért egy picit körülményes a "rendrakás" odalent. Egyébként egy hete borotválkoztam csak már egy kicsit borostás.
2010. márc. 8. 20:45
 1/8 anonim ***** válasza:
61%
Most tudom azt kéne írnom, hogy az orvost ez nem érdekli, és stb, stb, de én nem tudnék úgy elmenni hogy borostás vagyok. Én még akkor is nekiálltam rendbe rakni magam odalent, mikor 3 perces fájásaim voltak és indultunk volna a kórházba szülni.
2010. márc. 8. 20:50
 2/8 anonim ***** válasza:
59%
igen, elég ciki...ha végképp nem megy, kérd meg a férjed :) jó játék :P
2010. márc. 8. 21:28
 3/8 anonim ***** válasza:
44%

Hát az orvos biztos látott már borostás puncit, de én sem szívesen mennék így. Szülés előtt én is lázasan borotváltam otthon :)

Szerintem is kérd meg a férjed, egy férfi úgyis szebben borotvál (tapasztalat) :D

2010. márc. 8. 21:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs abban ciki, hiszen nem olyan szőrös. Császár után 15 nappal vették ki a varratomat, akkor úgy mentem, hogy csak a szülés előtt borotválkoztam meg. Mondtam is neki, hogy elnézést, de nem tudtam még rendbe tenni magam, erre csak legyintett és mosolygott. Én mindig borotválom és borotváltam hatalmas hassal is, így a dokim tudta, hogy nem igénytelenségről van szó.
2010. márc. 8. 21:52
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem az 1 hetes borosta nem ciki. Valaki odamegy totál szőrmóknak, az a ciki. Amúgy a dokit az se érdekli, neki tök mindegy, 2 perc múlva elfelejti.
2010. márc. 8. 22:06
 6/8 anonim ***** válasza:
90%
Hogy kinek mi a ciki, hozzáállás kérdése. Én szülés előtt 1 hónappal kórházba kerültem, és nem igazán volt ott erre lehetőség. Így igencsak érdekesen néztem ki a szülésre. De a kutyát nem érdekelte.
2010. márc. 8. 22:21
 7/8 anonim ***** válasza:
66%
Igaza van az utolsónak, a kutyát nem érdekli, a nőgyógyász dokit meg főleg! Szerintetek tizenöt, húsz évvel ezelőtt borotválta valaki is? Senki. A nőgyógyász pedig gondolom nem most született, tehát látott már pár év alatt egy-két nőt alulról... Higgyétek el, ebből csak ti csináltok gondot, a dokinak tök mindegy, csak be tudjon "nézni". Nem "szépségversenyt" tart.
2010. márc. 9. 08:41
 8/8 anonim ***** válasza:
25%
Én is kerültem terhességem elején kórházba, de nekem ez nem adott okot arra, hogy ne tegyem magam rendbe ott lent. Vittem magammal a kis borotvámat, és fürdésnél megoldottam. Régen lehet hogy nem volt ez kérdés, mert nem borotválták magukat a nők, de szerencsére azok az idők elmúltak! Nem szeretném megkockáztatni, hogy ha kimegyek a rendelőből, a doki az asszisztenssel rajtam csámcsogjanak. Ugyanis voltam már fültanúja ilyen jellegű kibeszélésnek. Meg a másik, hogy jobban elengedem magam ha tudom hogy minden oké!!
2010. márc. 9. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!