12 heti vizsgálatról egy kérdés?
Külföldön élek, és pont úgy megyek haza Mo.-ra, hogy a 12. heti genetikait ott kell megcsináltatnom. (Mikor megvettem jegyet még nem voltam terhes.)
Nem tudom mi a magyar megfelelője, mi itt "kettős tesztnek" hívjuk.
Szeretném megkérdezni, hogy mi fog történni?
Köszönöm a válaszokat!
Igen, azt hiszem ez lesz az! :)
A másik kérdésem: Mo.-n mennyire megbízhatóak az uh-készülékek?
Szintén Mo.-n voltam, és elmentem ott hüvelyi uh-ra. Azt mondta, hogy petezsákot és szikhólyagot lát. Mint utólag kiderült, akkor már 6+2 hetes voltam.
Hogy tud ilyen géppel millimétereket mérni??
Igen, a kombinált teszt lesz az! :)
Nálunk 9 ezer forint volt, éppen múlt héten csináltattam.
Ez egy uh-ból és egy vérvételből fog állni.
Köszönöm a választ!
És megbízható?
Hát hogy megbízható-e? Nem tudom. :))
A kisfiamnál negatív lett, egészséges. A kislányomnál magas kockázat lett az eredmény, voltam magzatvízvételen, ő is egészséges.
Ennek ellenére most a harmadik babánknál is megcsináltatom.
Köszi a válaszokat!
Kedves utolsó!
A doki állami és magánrendelése ugyanabban a rendelőben van. :)
No de szerdán beszélek az itteni orvosommal, hogy jövő kedden essünk túl rajta. Akkor leszek 11+6 hetes. Ne idegesítsen fel azon az egy nap mínusz miatt!
hidd el vannak nagyon jo uh gépek. már a 4mmes embriot is látják vele, és hallani a szivverését. de fontos hogy melyik orvoshoz mész mert nem mindenhol ruháznak be egy ilyen gépre.
a 12heti vizsgálat egy részletesebb ultrahangbol és egy vérvételből áll. utobbiért én 12000ftot fizettem. mindenhol más az ára. boldog babavárást.
17hkm
Ha teheted, akkor menj az Istenhegyire. Ott lehet csak vérvételt és a vérvétel+UH részét is csináltatni és másfél óra alatt megvan az eredmény.
Én az állami rendszerben elérhető FMF-est csináltattam, a 12. héten: elírták a baba korát, elírták az email címemet, hiába könyörögtem telefonon, írtam emilt le sem sz*rtak. A 18. heti ultrahangon az Istenhegyin voltam, össze sem lehetett hasonlítani! Biztos jó az az orvos is, akit előttem ajánlottak, én Hajdú Krisztinánál voltam, csak ajánlani tudom.
Ha újra terhes lennék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!