Busszal kell járnom vizsgálatokra. Mire figyeljek az utazás során?
jesszusom...én meg 9 hónapig metróztam, villamosoztam a melóba terhesen..meg jártam terhesgondozásra.
Mire figyelj?Kapaszkodj, öltözz fel..legyen nálad kézfertőtlenítő, egy kis üdítő és rágcsálni való ha rosszul lennél.Minden más, pl ülőhely a többi utason múlik.Készülj fel a bunkókra, meg arra is, hogy tuti egy olyan öreg bácsika vagy nénike fog felugrani hogy ülj le, hogy konkrétan még te érzed kínban magad, hogy a helyére ülsz.Velem nem egyszer volt..vagy 10x elmondtam hogy köszönöm nem, de addig erőlködnek míg végül ülve találod magad..körülötted meg 20-30 éves emberek úgy tesznek mint ha burok venné őket körül, ahol se hang se kép nem hatol át.
azt hiszem ennyi
Igen.egyetértekaz előzővel
Próbálj meg nem a kerék fölött u
Nézd meg, hova ülsz le és mit fogsz meg, ne feledd, hogy rengeteg csövesszerű lényezet is használja a bkv-t.
Értékekre figyelni, a zsebesek járnak...
Mindig előbb kell elindulni, mert lerobban, eltéved, késik, kimarad és a menetrendet sem szabad komolyan venni.
És ha bliccelsz, akkor ügye az ellenőrökre meg a közteresekre is érdemes figyelni...
Ha nem, akkor blokkot tegyed el, mert már azt is elkérhetik. Ha bérletezel, akkor kell vagy személyi vagy diák vagy bérletigazolvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!