Hogyan repuljek 1 eves kicsivel?
Fel lehet állni sétálni. Bár Amerika igen messze van, el tudom képzelni, hogy sima lesz az utatok. Mi múlt héten repültünk először gyerekkel, 14 hónapos a lányom. Igaz, csak 2.5 óra volt az út, de hamar elrepült. Aludt egy kicsit, nasizott, néztük a tájat a fel- és leszállásnál. Incselkedett a többi utassal.
Lehet vinni a gyereknek enni, inni. Annyit, amennyire az úton szüksége van. A vízébe bele kellett innom az ellenőrzéskor. Nekünk jól jött a hordikendő az úton, abban aludt, elringattam. Vittem nasit, rágcsát, elvolt vele, mert pont nem akart cicizni, inni a felszálláskor és a rágcsától nem dugult be a füle.
Vettünk neki egy új könyvet és egy új játékot, amit előtte még sosem látott, az is lekötötte jó ideig.
A repcsiút nem zavarta, a reptéren is elvolt. Minden rendben lesz nálatok is. Biztosan megviseli, főleg az átszállások, de jobban alkalmazkodnak, mint gondolnánk.
Jó utat Nektek!
Van hely a WC-ben, le lehet nyitni egy pelenkázó alátétet. De elől vannak mindig üres helyek, mi ott pelenkáztunk, az ülésen. Senki nem volt a közelben, a stewardess ajánlotta fel. Szerintem kérdezd majd meg, hátha ajánl jobbat, mint a wc.
A rágcsa is jó, az a lényeg, hogy rágjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!