Próbáltátok már?

Figyelt kérdés

Érdemes megvenni?

[link]

2013. aug. 21. 18:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt. Én aggódós voltam terhesen, szóval nagyon megnyugtatott, amikor hallottam, hogy dobog a szíve, úgyhogy nekem megérte.

Meg amúgyis érdekes és jóleső érzés volt hallgatni. :)

2013. aug. 21. 18:16
 2/8 anonim ***** válasza:
68%

nem rossz, DE!:

gondolj bele mivan ha nem találod meg a szívhangot!?? hányszor leszel szívinfartus közelben, míg azon fog járni az agyad hogy úristen most akkor elment odabent???te jó ég irány a kórház....stb.

szerintem inkább idegtépő lenne ezt használnod mint megnyugtató, hiszen minden egyes meghallgatás előtt ha épp alszik a babád, ezen görcsölnél! szóval a meglátásom szerint több stresszel jár mint amennyi pozitívummal... két gyerekem van... egyiknél sem vettem meg... nem akartam ezen görcsölni... de neked kell eldönteni! Az biztos hogy ha nekem lett volna, tuti nem bírtam volna ki hogy ne minden órában halgatózzak.

2013. aug. 21. 18:20
 3/8 A kérdező kommentje:
én is ettől tartok,hogy azért annyira nem megbízhatóak ezek a szerkezetek,és pánik lenne.másrészről viszont jó lenne esténként hallgatózni.:)
2013. aug. 21. 19:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van :-) és hasznos. lustább napjain szoktam vele hallgatózni, és a 14. héttől használom :)

26 hkm

2013. aug. 21. 20:00
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem a héten érkezik meg a készülék. De igazuk van az elötten szólóknak, de nagyobb megnyugtatás még ha nem is mindig találnám meg csak pl 1-2 naponta mint idegeskedni 2 heteket a vizsgálatig.

15hkm

2013. aug. 21. 20:02
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van, engem is nagyon megnyugtat. 14. héten vettük, már akkor is megtaláltuk vele, először nagyon nehezen, olyan még nem volt, hogy megijedjünk azért, mert nem találtuk, előbb utóbb megvolt, csak szépen szisztematikusan végig kell menni a pocin. A 14. héten még annyira lent volt a baba, hogy nem is gondoltam volna, hogy ott elfér :). Aztán egyre gyorsabban megtaláltuk. Most 20 hetes vagyok, csak akkor hallgatok rá, ha keveset mocorog.
2013. aug. 21. 20:36
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.:)
2013. aug. 21. 20:44
 8/8 A kérdező kommentje:
hát nem bírtam ki,elmentem megvenni.:)És hallani.:))))úgy örülök neki.
2013. aug. 22. 15:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!