Dr. Jex Anna Uzsoki utcai kórház, milyen?
Szia!
2010-ben szültem nála a kisfiamat, mert akkor ő volt ügyeletes. Nagyon kedves volt, segített, nem sürgetett..., de ehhez hozzá jön az is, hogy mivel nagy a fájdalomküszöböm, így nem sokat panaszkodtam jajgattam... Mikor haza indultunk megkerestem és szerettem volna neki pénzt adni, de ő udvariasan visszautasított (borítékban volt, nem látta az összeget), azt mondta, hogy vegyünk sok szép és hasznos dolgot a babának. Úgy tudom nincs magánrendelője, mert nem pénzért csinálja hanem hivatásból, legalábbis anno így volt.
Most újra babát várunk, remélem találkozok vele a szülészeten ha a kislányom elérkezettnek érzi az időt. :D
Értem, akit én ajánlottam volna az egyik 100.000-t kér kereken, viszont a vizsgálatok csak 6000 forintba kerülnek, mindig felveszi a mobilját, én is nála születtem:D. Mikor elájultam az Árkád közepén, kijött és a parkolóban csinált vércukor gyorstesztet, mind ingyen. Végig bent van a szülésnél és karácsony szent napján is hívhatod.
A másik doki, akit mondtam volna férfi és nem mond árat, ő is eléggé elfoglalt, de közel sem annyira mint Jex doktornő. Nála a barátnőm szült 4 babát, a magánrendelése 12000. Mindkettő az Uzsokiban vezet szülést és a magánrendelője máshol van, mindkettőt tiszta szívvel ajánlom, ha szeretnéd.
Az egész Uzsokit ismerem :)
Jex doktornőről csak jókat hallottam. Ő még csak nemrég csinálta a szakvizsgáját, ezért nincs magánrendelése! Én 2-3 hétig próbáltam őt felhívni, különböző telefonszámokon, hogy legyen az orvosom, de egyszer sem értem el. Így arra jutottam, ha kérdésem lenne se érném el sose!
Végül nem lett orvosom. Dr. Tóth Richárd rezidensnél szültem. Bár utólag végig gondolva nem volt 100%ig a helyzet magaslatán, de nagyon kedves és türelmes volt. Összességében elégedett vagyok vele. Az utóbbi két orvos közül és Bőze doktort ajánlanám/választanám!
Igen nekem is ez volt a bajom Jex Annával, hetekig kell üldözni. :)
Lijs Timea engem is érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!