Győri kismamák?
Akik SZTK-ba jártatok éreztéte valaminek hiányát esetleg, hogy jobb lett volna magánrendelésre járni?
A vérvétel hogyan működik a laborban? Megvannak a papírjaim (1. vérvétel), időpont nélkül csak odamegyek és kész ennyi?
Csináltatott valaki FMF(down-kór szűrés) szűrést, ebben is van egy vérvétel. A Kyncsnél láttam.
Vérvétel: odamész, leadod a beutalódat, meg a kiskönyvet, és valamikor majd behívnak.
Mi megcsináltattuk a kombinált tesztet, viszont ha jól emlékszem, ahhoz is az első vérvételnél vették le a vért. Kérdezz rá a védőnődnél, vagy hívd fel a Kyncset.
Én a terhesség megállapításánál SZTK-ba mentem, nem volt egy jó élmény, bár semmi különösebb rossz élmény nem ért. Vérzéssel is mentem oda, akkor is normálisak voltak, bár barátságosak nem. Magánba jártam, és magándokinál szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!