Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt győri kismamák?

Vannak itt győri kismamák?

Figyelt kérdés
Mennyi idős terhesek vagytok, hogyan érzitek magatokat?
2013. júl. 17. 16:27
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Jelen! 30 hetes vagyok, meleg van. :) Amugy jól vagyok, még egy hetet dolgozok, aztán pihi! Vagyis lakásfelújítás+játék a nagyobbal itthon.:) Te hogy bírod?
2013. júl. 17. 16:32
 2/23 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én 28+3 hetes vagyok! 4.babát várom, és rettenet fáradékony vagyok ebben a melegben! :-( Most mentünk el a kis 4 évessel fagyizni, de mára ennyi elég is volt.:-)

És Te? Hány hetes vagy?

2013. júl. 17. 16:40
 3/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, aranyosak vagytok :) Én még "csak" az 5. héten vagyok, pénteken lesz az első vizsgálat, vagyis a terhesség megállapítása, csak kicsit izgulok, hogy minden rendben lesz-e és remélem normális dokit fogok ki az sztk-ban :) Ti hova jártatok terhesgondozásra.
2013. júl. 17. 17:06
 4/23 A kérdező kommentje:
Volt egy másik kérdésem egy nem boldogító választ kaptam rá. Én naívan a terhesgondozóba jelentkeztem be most péntekre, nem a nőgyógyászatra? Azt írta a válaszoló, hogy a terhesgondozóba csak akkor mehetek, ha már a nőgyógyász megállapította a terhességemet? Azért megnéznek, ha már ott leszek pénteken, vagy keressek most hirtelen nőgyógyászt péntekig? Köszönöm a válaszokat előre is :(
2013. júl. 17. 19:13
 5/23 anonim ***** válasza:
Szia! Első vagyok. Ha bejelentkeztél, és időpontod van, akkor fognak fogadni, valószínű elküldenek ultrahangra(jövő héten, vagy utána, mert még picike, akkor jobban látszik majd, szívműködés is)és visszarendelnek. Védőnőhöz az ultrahangos papírral tudsz majd menni, mikor már megállapítják a terhességet, és ő kiállítja a kiskönyvet, amivel a terhesgondozóba tudsz majd járni. Melyik dokihoz jelentkeztél be? Én is péntekenként járok, de most csak 2 hét múlva kell mennem.:)
2013. júl. 17. 22:27
 6/23 anonim ***** válasza:
sziasztok! Én picit meszebb lakom győrtől de ott fogok szülni! 33+3 hetes vagyok, és egész jól bírom a meleget, bár aludni éjjel nem nagyon tudok, napközbe muszály ledölnöm bolintani picit!! Amugy nincs nyügöm!! Én is kérdeznék pár dolgot az itt válaszoloktól ha nem probléma neked kérdező?! Engem az orvosok szülésznök és az ápolónők érdekelnének, hogy bának a bentfekvő anyukákkal és a legfontosabb hogy a picikel? Tudom hogy egész nap velünk vannak de ha valami kérdésem vagy számomra furcsát látok tapasztalok a babával ami persze természetes számukra akkor hülyének néznek és otthagynak vagy segítenek elmagyaráznak dolgokat?? Első baba és nagyon félek már!!!!
2013. júl. 17. 23:11
 7/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom melyik doki lesz holnap, nem a rendelőben van az ultrahang?? Nem jártam még ott, eddig mindig magánrendelésen voltam.
2013. júl. 18. 09:37
 8/23 anonim ***** válasza:

A szülésznők rendesek, segítenek(legalábbis 3.5 éve még így volt)a csecsemősnővérek folyton nagy rohanásban voltak, a babákkal jól bántak, de az anyukákra nincs nagyon idejük.

Kérdező: 3 doki is van általában egy nap, majd írd meg te kihez kerültél. Én amugy Fekete doktorhoz tartozok, nagyon meg vagyok elégedve vele.

2013. júl. 18. 11:36
 9/23 anonim ***** válasza:
Ja, az ultrahang a kórházban van, oda kapsz majd beutalót.
2013. júl. 18. 11:37
 10/23 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ :)
2013. júl. 18. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!