Győri kismamák! Hol lehet csekket szerezni ultrahang képhez?
Figyelt kérdés
Állítólag a dokinál és a védőnőnél már nem lehet beszerezni, de akkor mégis hol próbálkozzak?2013. ápr. 2. 12:02
1/8 cavalli válasza:
Szia! Én még úgy hallottam, hogy ott a kórházban kéhetsz, ahol az UH-t csinálják. de lehet téves az info.
2/8 anonim válasza:
Kórházban, ahol az UH-t csinálják, ott adnak. Hogy ezen kívül máshol hol lehet, hát passz. Hülye rendszer ez. Mi van akkor, ha valaki már az első UH-ról is szeretne képet.
Amúgy mi kaptunk, az első ingyen volt :)
3/8 anonim válasza:
Már nem adnak az ultrahangon és a védőnőnél sem.Csak a terhesgondozóban tudsz kérni a Szent Imre uton a dokiktól.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor ezzel az új rendszerrel csináltak egy félnapos programot nekem :D
2013. ápr. 2. 14:14
5/8 anonim válasza:
én a múlt héten kértem az ultrahang osztályon, és kaptam.
ugye 500 ft/kép még mindig?
6/8 anonim válasza:
Én a védőnőtől kaptam 500,-Ft/kép
7/8 Yodi válasza:
Sziasztok. A fényképet vagy videót ők készítik, vagy nekem kell valamivel elkészíteni? Mert a honlapjuk úgy fogalmaz, hogy lehetőséget biztosítanak hogy felvétel készüljön...
8/8 anonim válasza:
sima ultrahangra mész? ha igen, akkor csekken kell befizetned 500ft-ot, s kapsz egy képet. csekket ott tudsz kérni, ahol az ultrahang is van.
ha 4D-re mész a kórházba, akkor készül videó és fénykép is az ultrahangról, az meg 10.000 ft körül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!