A petezsákot a beágyazódás után egyből kimutatja az ultrahang? Vagy hány napnak kell eltelnie a beágyazódás után hogy az kimutatható legyen ultrahanggal?
4dik: a peteérés a 6-13dik napig van. febr.22én jött meg utoljára, és 2 hete voltam együtt a barátommal vagyis peteérés után 1 héttel. ha viszont a peteérés 1 hetet késett és akkor volt amikor a barátommal együtt voltam(márc.14) akkor a terhességet már ki kellett vna mutatni a teszteknek, nem?(most csináltam meg a 2dikat és az is egyértelműen negatív lett)
5dik, remélem, hogy megjön és gratulálok a babához :)
5. vagyok
a peteérést nem lehet ilyen könnyen kiszámolni, ha csak nem csináltál ovu tesztet, de mivel nem terveztek babát, gondolom nem csináltál. hány naposak a ciklusaid, azaz magyarul mikor kellett volna megjönnie?
köszönöm :)
23án vagy legkésőbb 25én. és 28 napos, múlt hónapban 4 nap késéssel jött meg.
és amúgy tanultuk ezt az egész dolgot bioszon, hogy az egész ciklus 4 "részből" áll.
1-5 menstruációs vérzés, ez nekem megvolt febr.22dikétől, 6-13 nap peteérés meg méhnyálkahártya regenerálódása, vagyis febr.28tól márc.7ig kellett (volna) ennek lennie, 14diknapon van az ovuláció (és azt azért mondom, hogy az utolsó menstruációm előtt febr.15én voltam együtt a barátommal utána pedig márc. 13án és 14én)és
a 15dik naptól a 28dikig termel progeszteront a sárgatest.az együttlét után meg tegnap telt el a 2. hét és ebben a 2hétben megtörténhetett a beágyazódás, de a tegnapi és a mai teszt is negatív lett (lily és xepil) egyetlenegy csík, nem volt még1 halvány második se szerencsére. és az orvos ugye azt mondta, hogy a méhnyálkahártya elég vastag... és hogy nem lát petezsákot... és ez eddig tényleg jó, meg majdnem megnyugtató, de a tegnapi teszt előtti vércsepp után nem volt több vér, meg ugye az a kis vér jelezheti a beágyazódást. ha viszont beágyazódott.. akkor, hogy-hogy mind2 teszt negatív lett? sztem nem lehet h mind2 téves legyen, hiszen direkt emiatt vettem még1et. meg ha vastag a méhnyálkahártya akkor miért nem jött még meg? nem értem :///
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!