Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Orvost keresek Vácon vagy...

Orvost keresek Vácon vagy Balassagyarmaton. Tudnátok nekem megbízható dokit ajánlani? Gond van, sos kellene.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Eddig Gyarmaton jártam Tóth dokihoz, de gond van a picivel, és ő lecarja.

Légyszi ajánljatok nekem jó dokit Balassagyarmaton vagy Vácon, akinek van magánrendelése, és ha lehet, írjatok elérhetőséget hozzá!

Jövet privátban is!

Köszi!

2013. júl. 24. 13:18
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Szia! Ne haragudj, hogy csak most írok, de mostanra derült ki, mi lehet a baj.

Sokminden.....

Szóval, az első gond, hogy a vasam a béka segge alatt van, erre kaptam tablettát, ha nem használ, akkor injekciózni kell.

A másik, hogy nézték UH-on, és azt a fő vénát, ami a hasfalban fut, nyomja a gyerek, mert pont rajta fekszik, ezért az összes erem ki van dudorodva, de még a kezemen is, így vérvételre sem mehetek,mert kidurranhatnak... szerencsére a múltkor még nem voltak ennyire kint, és nem volt gond a vérvételnél.

Aztán, csak hogy ne legyen túl egyszerű a dolog, kiderült, hogy nem viszek be elegendő táplálékot a kicsinek. Az igazság az, hogy nem vagyok túl sovány, átlagos alkatom van, de nem bírok enni. Max szendvicset, joghurtot, gyümölcsöt, mert ha többet eszem, visszajön. Így most előírt mennyiségek vannak, napi 12-szeri lebontásban. Még este 9-re is jutott egy kisebb étkezés.

Szóval a babóca úgy tűnik egészséges, csak kicsit nehezen viseljük már el egymást. :-)

Köszönöm, hogy tanácsot adtál! :-)

2013. aug. 2. 14:05
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerencsére nincs olyan gond mint nekem! ennek örülök :)

Nagyon szívesen segítettem, de akkor jobb volt vácon mint gyarmaton.

Most csütörtökön nekem is kell laborba mennem de félek, hogy lesz valami gond, ahogy voltam az előző terhességemnél, de remélem, hogy nem lesz semmi gond nekem sem :)

Boldog baba várást nektek :)

2013. aug. 5. 07:11
 13/13 A kérdező kommentje:

Szia! Biztos, nem lesz gond! Ne gondolj erre!

Neked is Boldog babavárást!

2013. aug. 6. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!