8 hetes terhes vagyok, nem késő, ha csak 2 hét múlva kaptam időpontot a szülészemhez?
Figyelt kérdés
(illetve csak akkor tudnék elmenni leghamarabb, mert hetente 1x rendel). Nem leszek nagyon elkésve? (ez lesz az első vizsgálat). Vagy addig menjek el egy 3d vagy 4d laborba, ahol megcsinálják az első UH-t?2013. júl. 17. 18:57
1/3 anonim válasza:
Szerintem, nem vagy elkésve, de ha nagyon izgulsz, menj be az sztk-ba UH-ra :)
2/3 anonim válasza:
Szerintem is elég, nem maradsz le semmiről, ha nem izgulsz várd ki nyugodtan.
3/3 anonim válasza:
Én 4 hét után mentem el a dokimhoz, és már nagyon leszúrt, hogy miért csak most? Ha kimarad a vérzés, érdemes heteken belül elmenni. Most már mindegy, mert erről lecsúsztál, de szerintem a 3D vagy 4D UH ebben a terhességi korban felesleges pénzkidobás. A kórházi UH-ra van szükség, az első UH is a kötelező vizsgálatok közé tartozik, ők fogják leigazolni ezt a kiskönyvedben is. A maszek UH nem egyenértékű ezzel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!