Margit kórházban a terhes gondozáson hogy van rendelési idő?
Második babát is a Margit kórházba fogom szülni, tehát én ha vérvételre kell menni én már reggel 7re ott vagyok hogy ne keljen sokat várni.
Amúgy fél 8 kor kezdik a vérvételt, és a minden féle vizsgálatokat, de addigra már elég sokan összegyűlnek és akkor többet kell várni.
Nem kell bejelentkezni, csak oda mész és kész. Bedobod a megfelelő fakkba a terhes kis-könyvedet és kész.
A hol van kérdést nézd meg a térképen, úgy jobban látod. Kocsival érdemes oda menni, mert arra csak villamost jár ami sokszor nem jár, és már megszívtam egy párszor! Ha teheted kocsival menj. Nagyon kedvesek és aranyosak a nővérkék, de tisztelettel bánj velük, és szépen beszélj velük, mert túlterheltek nagyon. Ha normálisan bánsz velük ők is normálisak lesznek veled és segítőkészek, bármilyen kérdésre válaszolnak, és segítenek. Ha tiszteletlen vagy velük akkor ők is azok lesznek.
Jó baba várást!
A szülészet is nagyon jó, nagyon rendesek a nővérkék és segítőkészek, ha kell többször is elmagyaráznak dolgokat. (köldök csonk ápolás, pelenkázás, szoptatás...stb) Az egész Margit kórház szuper terhesgondozás és szülészeti szempontból.
Szerencsére a többi osztályt nem ismerem :)
Jó babavárást!
Köszönöm, akkor holnap korán kelek!
18-ra vagyok kiírva, most költöztünk vidékről a 3. Kerületbe.
Telefonon nem lehet őket elérni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!