Koponyahiánya van a magzatomnak! Mik a tapasztalatok ilyenkor mit csinálnak?
Túl vagyok rajta!De senkinek nem kívánom ezt az érzést!
Sajnos találkoztam bunkó emberekkel akik direkt,vagy nem de bizony megkínozzák az abortuszt átélő nőket.Sajnos elég kegyetlenek.Azért a többség kedves volt velem,aki tudta mi van,meg aki egyszerűen csak emberséges.De nem értem,hogy akiben nincs emberség miért megy az egészség ügybe dolgozni.Sajnos az orvossal se találkoztam utána pedig szerettem volna beszélni vele!
Nagyon sajnálom a mi történt, azt meg hogy így bántak veled...? nem értem, hiszen ott a kartonja mindenkinek, nem látja hogy miért is voltál ott? Hogy nem egy kis 16 éves csitri vagy, akinek becsúszott és már harmadjára áll sorba hogy elvetesse a babáját?
Nagyon szomorú, és én sem értem, hogy miért kell olyannak egészségügyben dolgozni, aki nem oda való, nem szereti, nyűg minden neki? És miért nem tájékozódik?
A doki is bunkó volt, vagy ő rendes, azért akartál vele még egyszer találkozni? Lehet én nem olvastam figyelmesen, de ezt nem vettem ki a soraidból. Ha bunkó volt, ő miért? Ő aztán csak tudta, miért is mentél. Nem?
mi történt kedves kérdező ?ki volt bunkó veled ?
amikor nekem volt missed ab-om, hozzám sem jött be a doki utána, kicsit rosszul is esett.....
Lehet közbe jött egy nagyobb műtét vagy szülés neki...én is ezt mondtam magamnak....
erőt kívánok a felépüléshez !!!! Tervezitek amúgy hogy hamarosan újra próbálkoztok ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!