Tényleg csak 4 hetes lennék? Szerintem téved a doki. Szerintetek?
Tegnap voltam az első ultrahangon. November 5-én teszteltem egy pozitívat. Tehát több, mint 4 hete. Ennek ellenére a doki szerint 4 hetes terhes vagyok. A baba egyébként 1,5 cm.
Nem úgy van, hogy a fogantatás után 2 héttel tudja a teszt kimutatni? Ami akkor már 4 hétnek felel meg? Szóval inkább 8 hetes vagyok.Nem?
A 4 hetes embrió mérete: átmérője kb. 2 mm
A 8 hetes magzat. Az embrió méretei: a 8. héten a baba 14-20 mm, súlya pedig a másfél gramm
A doki szerintem is téved
Lehet rosszul mondta,de majd kijavítja magát ha legközelebb mész! :)
Most nálam is volt ilyen hogy azt mondta nem vagyok 29.hetes csak 26,de persze kiderítette hogy tévedett! :)
Orvosoknál előfordul hogy elszámolják magukat vagy ilyesmi!
én mondtam neki, hogy sztem nem jó ez így. de szerinte igen. most ki vagyok írva augsuztus 10-ére. akkor ne vegyek erről tudomást, és vegyem úgy, hogy július 10-én szülök? mert azért nagyon nem mindegy.
egyébként mensesem nagyon pontatlan volt, az alapján nem tudunk számolni egyáltalán. mert nekem 50 napos ciklusaim vannak.
Egyik terhességemnél én az aktust követő 10. napon erős pozitívat teszteltem. (Nem volt nehéz, mert nem volt más együttlét a környéken), de ha így vesszük Nálad, akkor is van némi csúszás.
Ki fog ez még alakulni.
És hidd el, ez a jobbik eset, nem fogják beindítani a szülésedet!
Nem kell vele foglalkozni te tudod és kész majd javít rajta. Először mikor voltam én is mondtam h tudom a fogantatás időpontját mégis március 10-re írt ki. A héten voltam 4D-n és kiderült h nekem van igazam ugyanis nem 26 hetesnek felelnek meg a méretek és a súlya hanem 28+2 naposnak.
És tuti h elmérte mert ekkora méretet nem babára írt volna hanem petezsákra 4 hetesen. Ha legközelebb is ekkora pontatlanságot mutat és nem veszi észre mondjuk érdemes megfontolni más orvos szakvéleményét is. Mert nem mindegy h a petezsák ekkora vagy az embrió. Meg ugye mondtam h már mikor pozi volt a teszted. Ugyanígy mentem dokihoz én is rá egy hónapra h pozi lett. Szóval képtelenség h 4 hetes legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!