A terhesség ideje alatt is kimegy házhoz a védőnő? Beleköthet az életkörülményeinkbe?
Még az első trimeszterben járok, jövő héten van időpontom a védőnőhöz. Csak fura volt, hogy már telefonon is erősen érdeklődött, hogy konkrétan hogy lehet hozzánk eltalálni.
Tanyán lakunk párommal kettecskén. Nem épp egy kacsalábon forgó palota, de a miénk. Ráadásul most "vertük szét" a fürdőszobát, hogy be tudjuk burkolni, akarunk új bojlert stb... Ezen kívül szoba-konyha, ami jelenleg lakható állapotban van. Ebbe beleköthet?
2 védőnővel volt dolgom eddig, az első akkor jött csak, amikor nem dolgoztam már 33.hét után és nem a lakást lecsekkolni, hanem h én ne mászkáljak nagy hassal, azóta a második gyerekemmel új lakás, új védőnő, mindig megkérdezi h jöjjön vagy én szeretnék menni, én meg mindig elmondom, h nekünk (viszem ugye a nagyot) nagyobb élmény az ő irodája (át szétszedni, új játékok), mint ha ő jön, nem is erőlteti.
Szóval én megmondanám a tiédnek h nagyon kedves, neked könnyebb felkeresni őt és ha majd nagypocakos leszel, szívesen látod, most úgyis felújítotok. Egyébként sem köthet bele, gondolom nem holnap szülsz h esetleg félbemarad addig vmi és úgy érkezik a baba.
Szerintem nem köt bele.
Hozzánk jött, de szinte szabadkozva, hogy neki ez előírás, és úgyis formalitás, mert csak azt kell megnézniük, hogy az alapvetően szükséges dolgok megvannak-e. Akkor még kb. lomtárnak használtuk a gyerekszobát, ne tudjátok meg, mi volt ott, de elmondtam, hogy kb. hogy szeretnénk berendezni, bólogatott, és ennyi.
13hetes voltam amikor jött.leültünk a nappaliba,átbeszéltük a kelengyelistát. Egyáltalán nem nézett szét,én kérdeztem rá,hogy megnézi-e a leendő babaszobát! úgy néz ki ahány védőnő,annyi szokás!!
Jó munkát nektek a felújításhoz!!
Amikor terhes voltam, egy borzalmas faházban éltünk. Amikor mondta a védőnő, hogy kijön, teljesen pánikba estem, hogy nem fogja engedni, hogy itt éljen a babánk. Szóltam, hogy nem a legjobb a házunk, azt kérdezte, hogy miért? Nincs víz, villany, fűtés? Ők csak azt nézik. Ráadásul volt egy kutyánk, aki ki-be járkált és egy papagájunk. Gondoltam ebbe tuti beleköt. De kellemesen csalódtam. Örült, hogy van kutya, mert az jó lesz majd a kicsinek, a papagájt meg féltette a babától:-). Annyit jegyzett meg, hogy kicsi a hely, nem fog tudni nagyon mozogni.
Ne aggódj, nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!