Nektek nézett szívhangot a védőnő? Már a 27. hétben vagyok, de nekem még egyszer sem, pedig a kötelező feladatai közé tartozik, nem?
Megnéztem a kis könyvben az enyém nem Ungi,valamilyen S betűs,de nem tudom kivenni az írásából pontosan. Röhej de tény hogy tényleg nem tudom mi a neve!!!
Egyébként nekem is be volt már ígérve 1000x hogy jön,mikor voltam a gyerekkel tanácsadáson.
Szégyen hogy vannak ilyen védőnők,erről jót nem hallani. Beszéltem olyan anyukával aki a státuszvizsgálatra sem vitte a gyereket hozzá!
Én sem hordom csak arra ami kötelező.
Sziasztok!
Nekem nem nezett meg sosem, de lehet, hgy azert, mert mondtam, hgy vettunk itthonra olyat, amivel a 12. het ota halljuk:)
En akkor szerencsesnek mondom magam, nagyon aranyos, kedves, szeretek hozza jarni :)
3 hetente megyek hozza, mer sulyt, vernyomast, megkerdez, hogy mi tortent az elmult 3 hetben, meseljek. Kerdez az itthoni dolgokrol, mindent tud azert mar rolunk, amit elmeseltem neki eddig:))
Van egy nagy konyvespolca, mindig mondja, hogy valasszak rola, ha valami erdekel:))
35-40 percet vagyok ott nala altalaban, sokat beszelgetunk. Nem volt kint meg nalunk, kerdezte, hogy szeretnem e ha jonne terhesseg alatt, de mondtam, hogy nincs ra szukseg:)
(o biciklivel jar, nekunk meg van autonk, erre valo tekintettel megyek en, mig meg nem szulok)
29 hetes kismami
Lehet hogy pont azért megy védőnőnek,mert ott lehet "lógni" a munkából! Nem úgy van mint egy irodában vagy egy gyárban,neki ugyan ki veszi észre vagy ellenőrzi hogy nem teszi a dolgát!:( Visszaélnek azzal hogy őket nem lehet megválasztani,mert merjél szólni jönnek a gyámüggyel,ha nem tetszik a védőnő.:(
Mélységesen felháborít hogy ilyenek felveszik a fizetésüket! Az egy dolog hogy nem jön házhoz,de sokat telefonon sem lehet elérni. Olyan mint ha nem is lenne!
Remélem kedves utolsó te nagyon lelkiismeretes leszel!:)))
Pedig köteles lenne kijönni:
Milyen gyakorisággal látogatja a védőnő a gondozásában levő családokat otthonukban?
Várandós anya: a várandósság ideje alatt legalább 5 alkalommal, (ebből az első látogatás a gondozásba vétel után 2 héten belül, a várandósság utolsó hónapjában pedig 2 hetente), fokozott gondozást igénylők esetén havonta egy alkalommal és szükség szerint.
Gyermekágyas anya ill. újszülött csecsemő: az intézetből hazajövetel után – munkaszüneti nap kivételével – 48 órán belül, majd az első 6 hétben legalább hetente.
Csecsemő (6 hét-1 éves kor): havonta, a fokozott gondozást igénylők esetében havonta és szükség szerint
1-3 éves korú kisded: évente legalább 6 alkalommal, a fokozott gondozást igénylők esetében évente legalább 6 alkalommal és szükség szerint.
3-6 éves korú kisgyermek: évente legalább 4 alkalommal, beiskolázás előtt kötelezően, fokozott gondozást igénylők esetében évente legalább 4 alkalommal és szükség szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!