Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Mikor a legérdemesebb 4 D...

Mikor a legérdemesebb 4 D uh-ra mennem? 17hkm

Figyelt kérdés
Nem tehetem meg ,hogy hetente menjek majd ,és nem is szeretnék állandóan ultrahangoztatni.Egy emléket viszont szeretnék erről a csodálatos korszakról,sajna a kórházban még képet sem adnak .Akkor mennénk mikor a legjobban mutat már a képen ,de a nemét elég ha születésekor tudom meg .:)

2012. júl. 11. 10:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát nemtudom, én úgy vagyok vele, hogy ha 1x mennék, akkor biztosan a 25-29hét között mennék, de én szeretnék 2x, az elsőt olyan 15.hét környékén, és épp azért, mert akkor még nem igazi "babás" kinézete van. Nekem ha lenne egy ilyen korai 4D uh képem magamról, én biztosan nagy becsben tartanám. Ugyhogy szerintem örülni fog majd neki a gyerekem, ha nagyobb lesz. Később meg már úgyis nagyon hasonlít a baba a végleges kinézetéhez, ha pedig megszületik ezer kép lesz róla úgyis.
2012. júl. 11. 11:01
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi ugyan voltunk 15hetesen és 24hetesen is,azt mondták nekem az uh-sok és a doki is,hogy a 32.hét környékén érdemes elmenni,mert akkor már úgy néz ki kb.,mint ahogy a születésekor fog. Nem tudom,ebben mennyi igazság van,de én mindenképpen szeretnék még utoljára a 32.hét környékén elmenni :)

24.héten is babás volt,de szinte nem látszódott semmi,mert hátat fordított nekünk,bár ez nem a terhességi kortól függ,hanem a pici hangulatától :)

28hkm

2012. júl. 11. 11:24
 13/13 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a választ :)

Nem könnyű dönteni ,de azt hiszem 25 és 30 hét között keresek egy időpontot :)

Boldog babavárást mindenkinek ,édes babafotókat kaptam :)

2012. júl. 12. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!