Hányadik héten a legérdemesebb 4D-re menni?
Jövőhéten leszek 20 hetes. Mikor menjünk 4D-re?
Ti mikor voltatok?
Mi 26.héten voltunk,nagyon babás volt már így is,de ha várunk még 2 hetet(amit nem bírtam ki)akkor még pufibb lett volna.24.hét előtt szerintem semmi értelme,csak pénzkidobás.Nehéz kivárni,de megéri nagyon.
29hkm
sziasztok!
Én 24 hetesen fogok tudni menni mert s párom akkor lesz itthon,később már csak hétvégente jön haza,de szerintem 24 hetesen is élvezhető lesz vagy is remélem!!
Kedves kérdező!
Annyit olvasok hogy mikor érdemes menni,ahogy írtam én a 24 héten megyek,van aki azt írja hogy szép fotok vannak van aki nem,hát szerintem sok minden befolyásolja ezt,de én már elbizonytalanodtam!!:/
Igazából mehet az ember akár 24 akár 28 hetesen,ha sz@r a gép amivel vizsgálnak,akkor élvezhetetlen az egész.Érdemes nagyon utánanézni,hol milyen képeket csinálnak a gépek,mert barátnőm hiába ment 27 hetesen,annyira homályos volt a kép,hogy nem látszott a baba arcából semmi.Igazából ha azt akarjátok,hogy baba formája legyen,én azt mondom 26 hétnél előbb ne menjetek.Érdemes kivárni.Sőt,ha megvárjátok a 28 hetet akkor már nagy valószínűséggel a szemét is nyitogatni fogja.Én azt mondom inkább bírjatok még ki pár hetet,minthogy csalódjatok,és nem azt kapjátok amire vártatok.Sok csalódott kismama van emiatt sajnos.
Uh-s asszisztens és 29 hkm :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!