Hányadik héten lehet menni először 4D-re?
bármikor el lehet de sztem a 25.hét előtt nincs értelme ha csak mozizni szeretnél.Az én orvosom mondjuk a 12.hetit is 4d-vel nézte...
általában a 25 és 32.hét között javasolják.akkor a legélvezhetőbb a mozi :-)
az mi kisfiunk 25 hetesen már 1kg volt,ásított dörzsölte a szemét a lába a feje felett volt és megmutatott mindent:-)
37hkm
Akkor még nem "éri meg" elmenni!
Szakemberek azt mondják,hogy 28 hetesen a legideálisabb,mert akkor még elég kicsi ahhoz,hogy esetleg a nemét is megnézzék,és akkor már úgy néz ki,mint mikor megszületik,kivéve,hogy nincs mér Rajta annyi zsír,még elég vékonyka,de a vonásai szépen látszódnak!
A 24. héttől már érdemes 4D-re költeni!!
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!
Üdv: 3 lányos
Én nem értek azzal egyet,hogy nincs értelme a 25.hét előtt menni!Igenis VAN!Mi 2x voltunk:17. és 28. héten és ég és föld a kettő (jó értelemben).A 17.hét környékén még egész alakban láthatjátok a manót:hogyan lubickol,mozgatja az ujjait,miket produkál,stb.Erre később már nem lesz lehetőség,mert ahogy nő,már nem fog egészében ráférni a képernyőre.Ugyan olyan tartalmas,meghatározó és csodálatos élmény volt az is,mint a 2. alkalommal.
Ilyenkor már mindene látszik:arca,orra,kezecskéi,újjai,neme,stb.
En most megyek 1het mulva akkor mar 20hetes leszek! De en meg tervezek egyet a 30.het korul is!
19hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!