Mikor a legérdemesebb 4 D uh-ra mennem? 17hkm
Mi a 20.héten voltunk,de még várhattam volna...:S
A 25-26.héten a leg látványosabb.
23hkm
26 hetesen voltunk,nagyon aranyos,édes kis pofija volt már,enyhén husi kezecskékkel,lábikókkal. De még én is azt mondom,hogy várni kellett volna a 30.hétig. Azért túlóráztam ebben a hónapban,hogy még egyszer elmehessek augusztusban,33 hetesen. De a dokim mutatott egy képet,azon egy 28 hetes baba volt és igen igen csak husi volt már! Szóval én akkor mennék a helyedben!
30 hkm
Bármennyire izgulsz meg nem bírod ki, nem érdemes a 25ik hét elött menni. Mi voltunk a 25ik héten, cuki volt már akkor is, de nem mutatta meg az arcát. Most péntekre hívott vissza a doki h megnézzük megint és tudjunk szép képet csinálni, meg felvenni még a dvd-re. Most már 27+5 hetes lesz mikor megyünk, a doki szerint hetek is rengeteget számítanak.
Hát kíváncsi vagyok :)
27+3hkm
az én kisfiam ilyen volt 26 hetesen :) morcos kis úriember:
bocsi a szar minőségért, telefonnal fényképeztem le a papírról.
26-31.hétig ajánlotta nekem a dokim. Mi 26 hetesen voltunk,nagyon babás volt már akkor is. Én azt mondom,ha az embernek egyszer van ilyenre lehetősége,akkor semmiképp ne menj korán,nehogy csalódj.Emellett nagyon sokat számít az UH gép minősége is.Nézz utána a környéketeken milyen lehetőségek vannak és milyen képeket csinálnak,mert az sem mindegy.
31hkm
Mi például már a 16. héten elmentünk!már akkor is nagyon cukika, igaz még sovány :D De ha csak egyszer szeretnél a terhesség alatt, akkor mindenképp vár a 28.-30.hétig, mert akkor már igazán babás.:)Mi akkor fogunk legközelebb!
21hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!