Elmagyaráznátok, hogyan is van ez?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy egy olyan orvost választok, aki nem abban a kórházban rendel ahova területileg tartozom. Akkor szüléskor az "ő" kórházába kell bemennem hozzá, vagy ő mint orvos jön abba a kórházba, ahova én tartozom?
Illetve még egy olyan kérdés, hogy 18.heti uh-ra bejelentkezhetek másik kórházba, nem csak az enyémbe?
2012. jún. 26. 12:17
1/4 anonim válasza:
én orvos után mentem kórházba. Az orvosod majd beutal UH-ra ahová akar. Pl. én Körmenden szültem, ott van az orvosom a kórházban, de UH-ra Szombathelyre mentem a kórházba. Ne kérdezd, miért, küldött és kész.
2/4 anonim válasza:
Én terhesgondozásra, ultrahangra (a dokim csinálta), és szülni is oda mentem,ahol a dokim dolgozott, pedig nem az volt a területileg illetékes a számomra.
3/4 anonim válasza:
Miért kell összevissza járkàlnod? Fogadj magadnak egy dokit,és hozzá jársz.Ennyi.De a saját teületi kórházadból.Az uh-ra biztos kaphatsz időpontot.Ez az ide-oda járkálàs nekes sose jött be.Fogadtam 1dokit ,és ő legalàbb foglalkozott velem!!!!De te tudod!
4/4 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó: Nem értelek. mi az hogy összevisza járkálnom????
Bocsáss meg, hogy még nem tudom,hogyan működik ez a dolog úgy hogy még nem szültem. Éppenhogy a 2.trimeszterbe léptem, még nincs fogadott dokim, most keresgélek.
Uhra meg azért szeretnék máshova menni, mert itt a 18.hetire is 21+6 naposan adtak időpontot, hiába kértem már a 12.héten, és ez nekem valahogy nem teszik. Ennyi.
Az első kettőnek köszönöm.
2012. jún. 26. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!