Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » 30. Hetes genetikán kiderült...

30. Hetes genetikán kiderült hogy folyadék van a magzat hasában. Keringése rendben, nem fertőzéstől van. Valószínű a belei, bélelzáródásra gyanakszanak. Hasonlo helyzetben jart valaki?

Figyelt kérdés

ma 11:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Magzati hydrops.

Nem voltál véletlenül lepkea vagy rózsahimlős?

Valószínűleg sűrűbben(akár hetente fognak UH-zni)

Orvos nem mondott semmit?

ma 11:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hydsropsnak akkor nevezik, ha minimum két helyen (testüregben vagy subcutan) van folyadékgyülem. Az ascites még önmagában nem hydrops.
ma 13:09
 3/4 A kérdező kommentje:
Hydrops valószínű kizárva mert a keringését folyamatosan nézik és az rendbe van. Inkább bélelzáródásra gyanakszanak
ma 13:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Nincs neki mashol folyadek ellenőrzik azóta folyamatosan. TORCH vizsgalat is negativ viszont én most beteg vagyok antibiotikumot szedek miota korhazban vagyok ezzel, de az orvos szerint ennek nincs köze hozzá. Két hete babamozin még semmi nem volt ez hirtelen alakult ki nála.
ma 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!