24. héten vagyok, tegnapi labor szerint genny + lett a vizeletemben meg a fehérversejt 53/latoter (+). Jövő szerdán mennék nogyogyaszomhoz. Várhatok addig vagy nem kéne? Most melegitem meg sok folyadekot iszok. Volt valaki így?
Figyelt kérdés
2018. márc. 1. 17:30
2/8 anonim válasza:
Ne várj vele. Nagy bajt is okozhat egy kezeletlen fertőzés-gyulladás. Holnap első dolgod legyen orvoshoz menni. A háziorvoshoz is elmehetsz ezzel, nem muszáj nőgyógyászhoz menni.
3/8 anonim válasza:
Ezzel már nem várnék 1 hetet. Nekem 19 volt a fehérvérsejt benne, az se tetszett már az orvosnak. Fel tudod hívni telefonon? (Nyilván nem most, hanem holnap reggel-délelőtt) Ha nem a nőgyógyászt, akkor a háziorvost.
4/8 A kérdező kommentje:
Jól van, felhívom holnap délelőtt felhívom nőgyógyászt, de ő mindig csak szerdánként rendel, akihez járok.. szóval max. ahhoz tudok bemenni, aki éppen rendel kórházban. Haziorvosom meg kb. 3 hónapja mindig helyettesitik, mindig más, szóval oda nem akarok menni. A pisim nem csíp, nem fáj amúgy. Az a durva ha most nem megyek laborba, akkor ki se derült volna hetekig valószínű, mert vedonohoz is csak hetek múlva kell mennem..
2018. márc. 1. 18:49
5/8 anonim válasza:
Én elmennék a korzetihez akkor is ha helyettesítik,ezt a problémát nem csak magad hanem a baba miatt minél előbb orvosolni kell.Ha gyulladás van azon nem segít a meleg tea.
6/8 A kérdező kommentje:
Felhivtam tegnap nőgyógyászt, azt mondta igyak 3 litert minimum és egyből pisiljek, ha érzem és ha nincs egyéb panasz, akkor ráérek szerdán is menni.
2018. márc. 3. 10:47
7/8 anonim válasza:
Hm, orvost váltanék egy ilyen tanács után.
8/8 A kérdező kommentje:
De hátha így megúszom az antibiotikumot, ha még időben elcsíptük esetleg, ha nem muszáj nem szedném azt se, mivel sajnos a terhesség elején is muszáj volt szednem más miatt..
2018. márc. 3. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!