Normális, hogy meg se néznek ultrahanggal?
Én külföldön elek, itt egész terhesség alatt 3 ultrahang “jár” de fizetős amennyit csak szeretnél. Én nem kertem, mert a dokim egy pénzéhes ember volt, na lett is böjtje. Barátnőm is oda járt, minden extrát fizetett plusz jó kapcsolatot ápoltak privatban is. Amiket mesélt, hogy hogy vizsgálja eg és föld volt.. itt illik bejelentkezni a kórházba szülés előtt, én erről hallottam is de mikor a dokinak említettem le hurrogott, hogy felesleges bezzeg ot küldte. Stbstb. Na végül 2 fajas közt néztem meg a szülő szobat…kérdeztek is a kórházban hogy nem értem rá időben jelentkezni?! ezt azért írtam le mert értem a kerdezot én se tudtam, hogy mekkora a pici pl vagy hogy jól fekszik e. A kórházban mertek rá amikor be indult a buli… tehát én 50 kg-s nő azt se tudtam mire készüljek ..
A mehszaj viszont tényleg már felesleges mert most már az a jó ha tágul, ez kis terheseknél fontos!
Könnyű szülést!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!