Nem lesz baj ha így adom le a táppénzes papirt?
Figyelt kérdés
Veszélyeztetett terhesség miatt táppénzen vagyok tegnaptól,azaz elsejétől.A munkáltatómnak elég havi egyszer leadni a táppenzes papírokat.A fizetést mindig az adott hónap utolsó munkanapján szokták utalni.Úgy alakult,hogy az orvos szabadságon lesz és csak 31-én adja ki nekem a papírt.Nem lesz gond ha ilyen későn adom le?Vagy ezt inkább tőlük kérdezzem meg?júl. 2. 11:18
1/4 anonim válasza:
Természetesen ezt mindig munkáltatóval kell egyeztetni. De az én estembe nem volt baj 2 hetente kaptam tp papirt volt, hogy összevártam 2-3 mat aztán vittem amikor vittem.
2/4 anonim válasza:
Nem lesz belőle semmi. Én 2 hetente küldtem be, a másodikat mindig hóközivel kaptam meg, mert úgy jött ki.
3/4 anonim válasza:
Annyi, hogy nem akkor fogod kapni, mint a fizetésed, hanem pár nap, rosszabb esetben 1-2 hét csúszással.
4/4 anonim válasza:
Egyrészt nem mindegy, hogy kifizetőhely-e a munkahelyed....
Ha az, akkor a céget kérdezd, mi a max határidő.
Ha nem az, akkor mindegy mikor adod le. Itt ugye nem a munkahely utalja.
Én pl munkaügyes vagyok, 3 veszélyeztetett kismamám is van. Az egyik pl ma adta le, ő 2hetente hozza. A másik havi 1x, az utolsó munkanap.
A 3. meg amikor eszébe jut, hol 2hetet, hol akár 6ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!