Oroshazi korhaz is allit ki tappenzes papirt 9es koddal vagy annak mi a menete?!
Egy kisebb varosba jartam eddig szakrendelesre. Veszelyeztetett terhes vagyok es a haziorvos nem ad tappenzes papirt ezert a helyi szakrendelesrol kapom. A 18 heti uh mar oroshazara megyek szeretnek teljesen atkerulni oda es nem szeretnek ide a szakrendelesre jarni de a tappenzes papir probelamat okoz. Szerintetek ilyenkor hogy megy ez?
A masik kerdesem meg az lenne hogy elsonek a terhesgondozot kapcsoltak ok mondtak hogy uh ra kell elsonek idopontot kerni es utana hozzajuk. Kertem idopontot es nem mondtak hogy a gondozoba is kellenne.. fogalmam sincs mi a menete de holnap felhivom oket. Meg mit csinalnak terhesgondozas keretein belul?!
1, nem mindenhol a háziorvos tartja állományban a kismamákat, ráadásu nem kórházat írt, hanem szakrendelést. HA a kérdező olyan helyen lakik, ahol van állományba vételi joga a szakrendelésnek, márpedig nyilván van, különben nem tudnák keresőképtelen állományban tartani, akkor nagyon jól tette a háziorvos, hogy odaküldte, ez a dolga.
Viszont ha nem lakóhely szerint illetékes a szakrendelés, akkor viszont javasaltot ad a háziorvosnak. Úgy tűnik, a háziorvos pontosan tisztában van a renddel, ennyi az egész.
A terhesgondozóban fognak neked táppénzes papírt adni. (Engem a háziorvos vett táppénzre 9es kóddal (átmenetileg), nem problémázott rajta. De mondta, hogy legközelebb már ha szükséges, akkor a terhesgondozóban intézzem).
A terhesgondozóba is kell időpontot kérni, de ha felhívod őket az a biztos.
Hogy mit csinálnak, azt nem tudom, nőgyógyászhoz magánba járok havi egyszer, csak beutalókért voltam a gondozóban eddig. 19 hetes vagyok amúgy.
Azért nem, mmert az adott szakrendelésnek van állományba vételi joga.
Basszus, direkt az érdeketekben lett kitalálva, hogy a nőgyógyász után ne kelljen pluszban a háziorvoshoz is mászkálni, és ez se jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!