Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Pozitívat teszteltem hétvégén,...

Pozitívat teszteltem hétvégén, hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Első baba lesz, így még elég bizonytalan vagyok a folyamatban.

Magán nőgyógyászhoz jártam eddig, az első vizsgálatra, amikor megerősíti akkor még a mostani orvosomhoz mennék.Terhesgondozásra lehet államiba mennék.

Mikor érdemes bejelentkezni az első vizsgálatra?

2024. jún. 11. 06:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
7 de inkább 8 hetesen menj, akkor már szívhang is van. Kapsz időpontot a terhesgondozóba, ők meg onnan elirányítanak ahová kell és mindent elmondanak.
2024. jún. 11. 06:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
7-8 hetesen boven eleg elmenni a terhessegmegallapitasra, ha addig nincs gond.
2024. jún. 11. 06:56
 3/6 anonim ***** válasza:
52%
Ha eddig magánba jártál, én nem kísérleteznék az államival, nálunk sajnos kritikán aluli, kb sose lehet időpontot kapni, és az egész egy futószalag kérdezni sincs idő, a papírra meg lemásolják az adatokat és kész
2024. jún. 11. 09:24
 4/6 anonim ***** válasza:
26%
Ha megállapításra került a terhesség keresd fel a körzeti védőnődet, utána ő mondani fogja hogyan tovább. A terhesgondozasra nem kell sietni, én 14 hetes vagyok, jövő héten megyek az elsőre.
2024. jún. 17. 05:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
4-es csodás hogy ekkora hülyeséget miért kell leírni. 12 hetesen van egy fontos ultrahang, nem kicsit fognak letolni miatta!
2024. jún. 20. 13:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Bocsánat, terhességmegállapítást olvastam. Ezesetben én tévedtem.
2024. jún. 20. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!