Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Társas táncolok évek óta....

Társas táncolok évek óta. Hétvégén pozitívat teszteltem. Mit csináljak? Táncolhatok ettől?

Figyelt kérdés

Mivel ilyenkor fontos a nyugalom a beágyazódás miatt, most egy kicsit aggódom, hogy járhatok e táncórákra így, hogy babát várok. Gondolom a standard táncokkal nincs gond, de mi van a latin táncokkal, főleg a jive-val? Még dokinál nem voltam, így nem tudtam megkérdezni.

Légyszi adjatok tanácsot, sürgős lenne. Nem akarok a baba ellen tenni tudatlanságból.

Ja, és a Rubint Réka féle kismamatorna már végezhető szerintetek?

2009. jún. 17. 16:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem,ha bírod és nem leszel fáradékony akkor folytasd a táncot amég nem kezd a pocakod nagy lenni.

Csak ne eröltesd,valószínű,h ez neked könnyedén megy.

2009. jún. 17. 16:22
 2/7 anonim ***** válasza:

Valóban az első 3 hónap a legfontosabb pihenés és nyugalom szempontjából. Viszont ha a tested hozzá van szokva egy bizonyos fajta mozgáshoz, akkor azt általában ha csak nem vagy eleve veszélyeztetett terhes, csinálhatod tovább. Nekem a futást azért kellett abbahagynom, mert még csak pár hónapja kezdtem. De nagyon sokan mozognak végig a terhességük alatt. Nekem a futást az úszás és a vízi kismama aerobik váltotta fel.

De próbálj minél előbb orvoshoz menni, hogy hallj egy szakavatott véleményt is.

Boldog babavárást!

2009. jún. 17. 16:26
 3/7 A kérdező kommentje:
mennék én dokihoz, csak nincs a hétre és a jövőhétre időpontja, így jó sokat kell várjak.
2009. jún. 17. 16:27
 4/7 anonim ***** válasza:

szia! én az aerobiccal vagyok így. a dokim engedélyezte, de csak addig, amíg jól esik.

a tánc is szerintem (ha nincsenek benne veszélyes emelések) folytatható. a pulzust érdemes 150 alatt tartani. időnként mérd meg, ha nagyon belendülnétek :)

a kismamatornát a 12. héttől javasolják, de szerintem ez azokra vonatkozik, akik nem sportolnak egyébként rendszeresen.

2009. jún. 17. 16:51
 5/7 anonim ***** válasza:
én a baba érdekében addig hanyagolnám, míg nem lát egy orvos, hogy megerősítsen abban, hogy benned minden jó helyen van, a méhszájad zárt, a magzat megtapadt stb.Utána, ha ő engedi és nem fáradsz, nyugodtan táncolhatsz. De addig inkább jobb a nyugalom.
2009. jún. 17. 17:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Az oktatodat kerdezd meg, akar fel is hivhatod telefonon.

Azert jol gondold meg a dolgot, mert egy eses nem lenne jo, se most se nagyobb pocakkal.

En a helyedben inkabb hagynam most a tancot, foleg ha nehezebben jott ossze a baba.

Ja, a dokidat fel is hivhatod telefonon, nem muszaj ehhez elmenni es szemelyesen beszelni vele.

De barmelyik nogyogyaszt ha felhivod akkor megmondja neked.

2009. jún. 17. 19:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Most lesz este táncórám, elmegyek, de a rázósabb dolgokat kihagyom mindenképpen. Illetve ha elkezdek fáradni, akkor biztos abbahagyom, nem hajtom túl magamat.
2009. jún. 17. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!