Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Kellett volna szólni a terhess...

Kellett volna szólni a terhességi kor meghatározásánál?

Figyelt kérdés
Lombikos vagyok, így pontosan tudom a terhességi koromat, viszont a 12 hetes uh-n többre becsülték, mondjuk nem sokkal 5 nappal. Ilyenkor amúgy meg kellene említeni, hogy lombikos terhesség, vagy úgyis azt írják be, amit a magzat mérete alapján számolnak? Mondjuk a kiskönyvből is lászik, hogy lombikos vagyok... Lehet ebből probléma a későbbiekben?

2024. jún. 8. 00:19
 1/3 anonim ***** válasza:
87%
Nem. A kiskonyvben a 12 hetes UH meretei szamitanak, azt a kort fogjak beirni mindig. Mivel a 12. hetre mar elkezdenek sajat utemben fejlodni a babak, igy az a kora pontos.
2024. jún. 8. 06:09
 2/3 anonim ***** válasza:
87%
Én is lombikos vagyok és nekem is furcsa volt de senkit nem érdekelt a pontos nap. Mindenki az utolsó mentesz időpontjával foglalkozik még a saját dokim is. Gondolom ez a protokoll.
2024. jún. 8. 06:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Szintén lombikos vagyok, nálam is mindig/mindenhol az utolsó menstruációtól számoltak hiába mondtam hogy lombik..nem számít.

Viszont valóban a 12.heti UH-n mért adatok alapján fogják a korát számolni.

2024. jún. 9. 21:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!