Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Nulladik ultrahangra bemehet...

Nulladik ultrahangra bemehet az apuka?

Figyelt kérdés
Kértem időpontot terhesség megállapításra akkor leszek kb 6+3 hetes, sajnos nem tudtam későbbit kapni pedig jobban örültem volna ha betöltöm a 7 hetet a szívhang miatt. Nektek volt már a 6. héten? Apuka bemehetett veletek? (Magán rendelés, ezért reménykedem hátha beengedik)

2024. máj. 9. 11:06
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
40# hát megértem.
2024. máj. 30. 12:04
 42/43 anonim ***** válasza:
100%

De en ezt nem ertem, milyen jogszabaly tiltja, hogy nem lehet bent valaki? Marmint ha egy no egyedul szeretne bemenni, az vilagos, de ha a ferjevel, miert nem engedik? Miben akadalyoz a ferj? Ha megis bemegy, kitaszigaljak onnan, vagy mi? Hivjak a rendeszeket?

Engem pl sokkal jobban zavart, amikor huvelyi ultrahangoztak, es az asszisztensen kivul bejott csevereszni valami masik asszisztens. Vagy amikor mellkasrontgennel bent voltak annyian, amennyien nem lett volna indokolt.

2024. máj. 30. 12:32
 43/43 anonim ***** válasza:
100%
42! Sokat gondolkoztam rajta. Szerintem keveselték a hálamanit vagy egyáltalán nem kaptak, de akkor is, ilyen nem lehet, hogy nem mehet be apuka. Vagyis igen, ahogy látom, de nincs erre kiszabott törvény vagy bármi hivatalos, hiába keresem a neten, sehol sincsen.
2024. máj. 30. 16:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!