Nulladik ultrahangra bemehet az apuka?
Mi meddőségibe jártunk és az első inszem után bejöhetett a férjem. Mert ugye feküdni kellett 10 percet. Na, akkor meglepődött, hogy abban a székben fekszem de betakarva.
Viszont a 6 hetes ultrahangra mikor bejött akkor már semmi fura nem volt.
A 8 hetesen bent volt a férjem, a doki, az asszisztens és 2 tanuló csaj akiket a doki részletesen kikérdezett, mit látnak az ultrahangon stb… amúgy semmit sem tudtak.
Na így hatan màr kicsit sokan voltunk. De annyi ultrahangra jártam a meddőségi kezelés alatt, sokszor menzeszkor kellett mennem, hogy ez már nem nagyon hatott meg.
Gondolom szüléskor is lesznek bent páran. Minket még jobban összehozott a meddőségi kezelés és még meg is edzett bőven.
6
Majd megszokod, hogy a férjed is ott van. Gondolom szülésnél is ott lesz.
25
Nem nem szoktam meg!
Császár volt így ne turkáltak bennem.
A szülőszoban megnéztek a méhszajamat és addig az orvos szólt apának hogy ha nem akarja nézni akkor várjon kint!apa se volt kíváncsi hogy bennem nyulkál egy orvos.
Igazából én se vagyok kíváncsi mikor a prosztatáját vizsgálják.
Gondolom akkor ezt tj is szívesen nézitek?!
6os
Olyan vicces hogy egy ártatlan kérdés alatt ti egymásnak feszültök!mindenki úgy cselekszik ahogy akar.
Semmi rossz nincs abba ha bemegy és abba se ha nem!
Nekem az ezgy kiszolgáltatott helyzett és rossz érzés ahogy bennem turkál a doki(főleg hogy piszkosul jóképű de nagyon jó szakmailag)
Örülök ha én elviselem és nem.kell hogy mág apa is azt nézze!
Kérdező beszéljétek meg hogy ki hogy gondolja és kérdezzétek meg az orvost is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!