Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Nulladik ultrahangra bemehet...

Nulladik ultrahangra bemehet az apuka?

Figyelt kérdés
Kértem időpontot terhesség megállapításra akkor leszek kb 6+3 hetes, sajnos nem tudtam későbbit kapni pedig jobban örültem volna ha betöltöm a 7 hetet a szívhang miatt. Nektek volt már a 6. héten? Apuka bemehetett veletek? (Magán rendelés, ezért reménykedem hátha beengedik)

2024. máj. 9. 11:06
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
0%
18# ja és akkor ennyi erővel más minek írja, hogy minek? Nem az volt a kérdés, hogy ki tartja jó ötletnek meg ki nem. Nem én kezdtem ezt el.
2024. máj. 9. 12:15
 22/43 anonim ***** válasza:
77%
6. héten voltunk, megkérdeztem az orvost, ő azt mondta bejöhet a férjem. Kicsit kínos volt, kicsit sokkolta, de nem bánta meg, hogy bejött velem, sőt azért is jó volt hogy jött, mert nem adtak képet az uh-ról, de telefonnal le tudta fényképezni (az orvos engedélyével). Én kimondottan sajnáltam volna, ha nem lett volna ott velem, hiszen most láthattuk először a kicsit.
2024. máj. 9. 12:34
 23/43 anonim ***** válasza:
87%
Nálunk államiba bejöhetett.
2024. máj. 9. 12:39
 24/43 anonim ***** válasza:
88%

Mi meddőségibe jártunk és az első inszem után bejöhetett a férjem. Mert ugye feküdni kellett 10 percet. Na, akkor meglepődött, hogy abban a székben fekszem de betakarva.

Viszont a 6 hetes ultrahangra mikor bejött akkor már semmi fura nem volt.

A 8 hetesen bent volt a férjem, a doki, az asszisztens és 2 tanuló csaj akiket a doki részletesen kikérdezett, mit látnak az ultrahangon stb… amúgy semmit sem tudtak.

Na így hatan màr kicsit sokan voltunk. De annyi ultrahangra jártam a meddőségi kezelés alatt, sokszor menzeszkor kellett mennem, hogy ez már nem nagyon hatott meg.

Gondolom szüléskor is lesznek bent páran. Minket még jobban összehozott a meddőségi kezelés és még meg is edzett bőven.

2024. máj. 9. 13:06
 25/43 anonim ***** válasza:
35%

6

Majd megszokod, hogy a férjed is ott van. Gondolom szülésnél is ott lesz.

2024. máj. 9. 13:08
 26/43 anonim ***** válasza:
36%
Szüléskor fognak csak igazán matatni a lábad között, csak nem küldöd ki a férjed.
2024. máj. 9. 13:09
 27/43 anonim ***** válasza:
60%

25

Nem nem szoktam meg!

Császár volt így ne turkáltak bennem.

A szülőszoban megnéztek a méhszajamat és addig az orvos szólt apának hogy ha nem akarja nézni akkor várjon kint!apa se volt kíváncsi hogy bennem nyulkál egy orvos.

Igazából én se vagyok kíváncsi mikor a prosztatáját vizsgálják.

Gondolom akkor ezt tj is szívesen nézitek?!

6os

2024. máj. 9. 13:15
 28/43 anonim ***** válasza:
77%
Nekem mindegyikre bejott a ferjem, es a masodik gyerekkel is be fog.
2024. máj. 9. 13:42
 29/43 anonim ***** válasza:
28%
A hüvelyi UH is csak egy vizsgálat. És ne hasonlítgassuk a prosztata vizsgálathoz, mert oda apának feltételezem TE még soha nem tettél be semmit. Ettől függetlenül, ha férjemet az megnyugtatá, hogy fogjam a kezét, míg valaki a fenekében turkál, akkor bemegyek vele. Én nem vagyok se prűd se finnyás.
2024. máj. 9. 13:45
 30/43 anonim ***** válasza:
70%

Olyan vicces hogy egy ártatlan kérdés alatt ti egymásnak feszültök!mindenki úgy cselekszik ahogy akar.

Semmi rossz nincs abba ha bemegy és abba se ha nem!

Nekem az ezgy kiszolgáltatott helyzett és rossz érzés ahogy bennem turkál a doki(főleg hogy piszkosul jóképű de nagyon jó szakmailag)

Örülök ha én elviselem és nem.kell hogy mág apa is azt nézze!

Kérdező beszéljétek meg hogy ki hogy gondolja és kérdezzétek meg az orvost is.

2024. máj. 9. 13:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!