Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Nulladik ultrahangra bemehet...

Nulladik ultrahangra bemehet az apuka?

Figyelt kérdés
Kértem időpontot terhesség megállapításra akkor leszek kb 6+3 hetes, sajnos nem tudtam későbbit kapni pedig jobban örültem volna ha betöltöm a 7 hetet a szívhang miatt. Nektek volt már a 6. héten? Apuka bemehetett veletek? (Magán rendelés, ezért reménykedem hátha beengedik)

2024. máj. 9. 11:06
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
63%

7# Az én magándokimnál az a szokás, hogy ha alulról vizsgál vagy hüvelyi UH van előtte bármi okból, akkor apukát a függöny mögött engedi csak addig .

Kérdező, magánba be szokták, bár szerintem is felesleges ilyenkor konkrétan. Az első 12 hétbe nem jött be nálunk egyik gyereknél sem, csak utána. Bár én nem is akartam ott az elején még. :) De mások vagyunk, viszont magánrendelésen azért máshogy működnek a dolgok általában, de kérdezz rá az asszisztensnél.

2024. máj. 9. 11:38
 12/43 anonim ***** válasza:
74%
Első terhességemnél egyszer volt bent a párom. A doki kézzel is ellenőrzött lent, nekem tiszta ciki volt az egész helyzet, hogy a férjem meg ott áll miközben nyúkálnak bennem. Most a másodiknál csak a genetikaikra és a babamozira mentünk együtt.
2024. máj. 9. 11:39
 13/43 anonim ***** válasza:
63%
Bekes megye, allami korhaz. Karacsony es szilveszter kozott tudtam menni terhessegmegallapitasra, akkor felkoltozott a nogyogyaszat a szuleszet melle, onnan meg ertelemszeruen kikuldtek a varakozo apukakat. A tobbire mar bejohetett, illetve nem kerdeztuk bejohet-e, egyszeruen bejott velem, es kesz.
2024. máj. 9. 11:40
 14/43 anonim ***** válasza:
88%
Én 7+2n voltam terhesség megállapításon. Kérdezték is rögtön, hogy apuka szeretne-e bejönni, mert ha van szívhang, behívják, hallja ő is. Volt, így be is hívták. Egy élmény volt neki is, a hüvelyi uh nem zavarta, azt mondta fura volt, de a képernyőt nézte úgyis.
2024. máj. 9. 11:56
 15/43 anonim ***** válasza:
52%
Ezt csak azok tudják akik ahhoz az orvoshoz járnak
2024. máj. 9. 11:57
 16/43 anonim ***** válasza:
47%
Hát számomra furcsák a válaszok. Magánban voltam és természetesen már az első vizsgálatra a férjemmel érkeztem és igen be is engedtèk nyilván. A fejem mellett állt. Valóban egy pacàt láttunk csak, viszont örültünk annak a pacànak mindketten. Ráadásul szívhangot is hallgattunk. Nekem egyeltalàn nem volt ciki, hogy közben "bennem nyúlkàl" valaki. Ez egy vizsgálat. Kicsit gyerekes néhány ember felfogása. Egyébként meg a 12.hèten is volt hüvelyi ultrahang, mivel nem úgy feküdt a baba. A 18.hèten pedig a méhnyak hossza miatt lesz. Szóval nem igazán értem mi a probléma.
2024. máj. 9. 12:00
 17/43 anonim ***** válasza:
33%

16

Há jó szar helyre járhatsz ha 12.héten és 18.héten hüvelyizenk😆

Mindenkinek saját döntése/érzése hogy végig nézi a férj vagy sem.

Én sem szólok be és nem minősítelek mert neked a férjed végig nézi.

2024. máj. 9. 12:06
 18/43 anonim ***** válasza:
29%

16-os, minden ember mas. Ha ezt az egyet nem erted meg (mast nem is kell) nehez lesz az anyasag is, mert minden baba is mas :D

Szive joga mindenkinek ugy ereznie magat vizsgalat kozben, ahogy.

2024. máj. 9. 12:07
 19/43 anonim ***** válasza:
20%
17# Te nagyon buta vagy. Hasival kezdtük, de hüvelyivel folytatta a doki , aztán újra hasival, hogy mindent làsson. A 18.heti még nem volt meg, a nőgyógyász mondta előre, hogy lesz hüvelyi IS!
2024. máj. 9. 12:13
 20/43 anonim ***** válasza:
13%
18# azt írtam számomra furcsa. Mindeki azt csinál amit akar szerencsére.
2024. máj. 9. 12:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!