Nulladik ultrahangra bemehet az apuka?
Figyelt kérdés
Kértem időpontot terhesség megállapításra akkor leszek kb 6+3 hetes, sajnos nem tudtam későbbit kapni pedig jobban örültem volna ha betöltöm a 7 hetet a szívhang miatt. Nektek volt már a 6. héten? Apuka bemehetett veletek? (Magán rendelés, ezért reménykedem hátha beengedik)2024. máj. 9. 11:06
31/43 A kérdező kommentje:
Húha…jól elindult ez az egész egy másik irányba pedig nem szerettem volna vitát. Nálunk nem kérdés, hogy beszeretne jönni az első vizsgálattól az utolsóig, ezért is tettem fel itt a kérdést. De koszonom amúgy a sok normális választ, felhívom a rendelőt úgy a legtisztább😊
2024. máj. 9. 15:42
32/43 anonim válasza:
"Igazából én se vagyok kíváncsi mikor a prosztatáját vizsgálják."
Mikor a férjemet kísértem magán urológushoz, legnagyobb döbbenetemre az összes pasival bement a nője/felesége a vizsgálatra. 😅 Szinte ufónak érezhettem magam, hogy én tényleg csak a váróteremig kísértem. Oda is csak azért, mert utána vásárolni mentünk együtt.
33/43 anonim válasza:
Magánrendelőben voltunk, a doki kérdezte, hogy nem akar-e bejönni, mert látta, hogy nem egyedül mentem.
34/43 anonim válasza:
#33 vagyok, én egyáltalán nem voltam zavarban, nőgyógyászhoz nyilván hosszú felsőben mentem, a férjem jobban zavarban volt, pedig csak a kivetítőt nézte.
35/43 A kérdező kommentje:
34 ez jó tipp, köszi😊
2024. máj. 12. 02:12
36/43 anonim válasza:
Nálunk nem engedték be, barátnőmnél igen. Ugyanannál az orvosnál. Nem voltam boldog... Addig úgy tudtam, orvosa válogatja, most azt, hogy betege...
37/43 A kérdező kommentje:
Hát mi is így jártunk…telefonon megkérdeztem, azt mondták bejöhet aztán mégse.. Ha ezt tudom akkor nem kéretőzik el előbb párom munkából..csalódás🤦🏻♀️
2024. máj. 29. 20:07
38/43 anonim válasza:
36-os vagyok. Nincsenek véletlenek, azt mondják. Mi is telefonon konzultáltunk előbb, úgy volt, bejöhet. Aztán nem...
39/43 anonim válasza:
Tényleg nem értem ezt. Nálunk állandóan bejöhet a férjem. Ennyi pénzért had a pár döntse már el.
40/43 anonim válasza:
"Ennyi pénzért had a pár döntse már el."
Igen, így KÉNE lennie. Sajnos nem így van. Engem sem engedtek be, pedig az orvos tisztában volt vele, hogy nem csak különleges esemény, hanem a feleségem fél mindentől, ami egészségüggyel kapcsolatos, rossz élmények miatt. Ez van. Sajnálatos módon. Nem mentünk utána oda egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!