Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Le kell venni a cipőt?

Le kell venni a cipőt?

Figyelt kérdés
Amikor vizsgáló asztalra kell feküdni uh miatt pl, akkor sosem tudom, levegyem e cipőt vagy se? Illik levenni?
2024. márc. 18. 10:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
#7 vagyok, igen, állami. Megállapításra, strepto szűrésre mindig odamegyek, mert azt nehéz elrontani, a genetikaira magánba, de ott meg nem kell vetkőzni. Hosszú pólóban megyek, de nekem úgyis gáz. Üljek le arra letakaratlan székre, amin ott ült előtte pucér popsival ki tudja hány nő? Mindig mondják, hogy üljek le nyugodtan, de én biztos, hogy nem fogok. Egy csupasz bőr szék, nincs letakarva semmivel. De nekem a tudat is megalázó, hogy ők teljesen fel vannak öltözve, én meg ott állok pólóban van, hogy 10 percig vizsgálat után. Miért nem lehet utána rögtön felöltözni?
2024. márc. 18. 14:37
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
11# Én biztosan mondtam volna,hogy egy pillanat,de előtte felöltözök. Ennyi,ha tetszik nekik,ha nem. Írom eü-sként.
2024. márc. 18. 14:43
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy az lesz legközelebb, hogy rögtön viszem magammal a nadrágot be, és ledobom a nekem szánt székre. Leggingset hordok, előbb felkapom, minthogy ő leülne. Köszi a tanácsot!
2024. márc. 18. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!